GÜNCEL

EMITT'te Erzurum Standı Ziyaretçilerini Bekliyor

EMITTte Erzurum Standı Ziyaretçilerini Bekliyor
EMITT'te Erzurum Standı Ziyaretçilerini Bekliyor


EMITT Fuarında Erzurum'un Yöresel Ürünleri ve Kütürü Tanıtılıyor

Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) 2017 İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar Alanında başladı. Fuara katılan Erzurum, standı'nın kapılarını yerli ve yabancı misafirlere açarak yöresel ürünlerini ve kültürel özelliklerini tanıtıyor.


Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na (EMITT) katılan Erzurum, şehrin ulusal ve uluslararası boyutta tanıtımı için stant kurdu. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen fuarda yörenin meşhur Oltu taşı, kadayıf dolması gibi yöresel ürünlerinin yanı sıra şehrin tarihi ve turistik değerleri ziyaretçilere sunuluyor.


Dünyanın en büyük beş turizm fuarı arasında yer alan ve bu yıl 21'incisi gerçekleştirilen fuarda, atlama kuleleri ile çifte minareli medrese maketlerinin yeraldığı Erzurum standını ziyaret eden konuklara teşekkür eden Vali Seyfettin Azizoğlu, bu vesile ile ziyaretçilere Erzurum'u her alanda tanıttıklarını belirtti.


EMITT Fuarı 29 Ocak'a Kadar Açık

Erzurum'un yöresel ürünleri ve turizm çeşitliliği açısından Türkiye'nin önde gelen şehirlerinden olduğunu dikkat çeken Vali Azizoğlu; "Düzenlenen fuar uluslararası bir fuar olduğu için dünyanın her köşesinden gelen misafirlerimiz var. Bu sayede dadaşlar diyarı Erzurum'un Sosyal ve Kültürel Hayatı, yöresel ürünleri, el sanatları, yöresel mutfağı, Oltu Taşı, Palandöken ve Konaklı kayak merkezlerini ulusal ve uluslararası alanda herkese daha iyi tanıtma fırsatı buluyoruz. Standımızı da bu şekilde düzenleyerek yöresel ve kültürel değerlerimizi,turizm çeşitliliğimizi ve kış sporları tesislerimizi göstermeye çalıştık. Güzel bir iş çıkardık diye düşünüyorum. Standın yoğunluğu ve ziyaretçilerden gelen tepkilerde güzel bir iş çıkardığımızı gösteriyor. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.


TÜYAP Fuarında gerçekleştirilen etkinlik 29 Ocak'a kadar ziyaret edilebilecek.

Kaynak: Erzurum Valiliği

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
27 Ocak 2017 23:17
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}