ŞEHRİ KEŞFET

Bilgi Evleriyle, Bilgiye Erişim Kolay ve Ücretsiz

Bilgi Evleriyle, Bilgiye Erişim Kolay ve Ücretsiz
Bilgi Evleriyle, Bilgiye Erişim Kolay ve Ücretsiz


Bilgi, Bilgi Evleriyle Ayağınızın Altında


Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin şehrin 14 ayrı noktasında yapımı devam eden Bilgi Evleri Projesi'nin ilki Şükrüpaşa Nurettin Topçu Bilgi Evi'nin açılışı gerçekleştirilerek faaliyetlerine başladı.

Bilgi; insanlığın tek hazinesidir. Bilgi; geliştirilir, saklanır, kullanılır, çoğaltılır, paylaşılır ve etkinleştirilir. Bir bilgi ve kültür şehri olan Erzurum'da vatandaşların bütün ihtiyaçlarına cevap vermeyi amaçlayan Bilgi Evleri Projesi, bilgiye erişimi sağlayan düşünce ile oluşturulmuş.

Nurettin Topçu Bilgi Evi; okuma salonu, muhtarlık ofisi, kapalı otopark, taziye evi, atölyeler, bay ve bayan mescidi, eğitmen salonu, kütüphane, oturma ve dinlenme alanları ve diğer sosyal donatı alanlarından oluşuyor.

Nurettin Topçu Bilgi Evi


Bilgi Evleriyle Ücretsiz Birçok Kurs Seçeneği

Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen bilgi evinde, tamamı ücretsiz olan; bağlama, gitar, keman, Osmanlıca, Arapça İngilizce, diksiyon, tezhip, hat, filografi, iş sağlığı ve güvenliği, hasta kabul gibi kurslar düzenleniyor. Eğitmenler Milli Eğitim Müdürlüğü'nce karşılanmakta olup, kurslar sonrasında Bakanlık onaylı sertifika veriliyor. Kurslar haftaiçi ve haftasonu, sabah ve öğle grupları şeklinde gerçekleştiriliyor.


Kütüphane ve Kreş Hizmetleri

Halka açık olan kütüphane ve ders çalışma ortamı 08.00 ile 23.30 saatleri arasında hizmet sunuluyor. 0-6 yaş grubu için kreş hizmetleride yapılan bilgi evlerinde, ailelere çocuk gelişimi noktasında katkı sağlanıyor.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
30 Ocak 2017 14:12
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}