Erzurum Anaokulu, Kreş, Gündüz Bakımevi

Özel Neşe Erberk Anaokulu

Özel Neşe Erberk Anaokulu
Özel Neşe Erberk Anaokulu

Joyfull house kurucusu NEŞE ERBERK' in çocuklar ve eğitim konusundaki temel iki sevgisinden kaynaklanan salt bir çocuk eğitim ve gelişim merkezi olmayıp onun çok ötesinde kavramları bir araya getirmeye çalışan çocuklara yönelik bir hayat yolu belirleme çalışmasıdır.

2 - 6 yaş arası bilim adamlarının belirttiğine göre kişiliğin şekillendiği en önemli zamanlardır. Bu dönem içinde çocuk geleceğini şekillendirmeye toplumun hangi noktasında olacağını belirler. Bu dönemini verimli, eğitimli ve bilinçli eğlenceli geçiren çocuk gelecekte sağlıklı bir birey olmaya adım atar.

Joyfull house' un en temel amacı Türkiye'de sağlıklı bireylerin yetişmesine katkı sağlamaktır. Bu nedenle yurt çapında çocuk eğitim, gelişim merkezleri zincirleri oluşturmayı hedeflemektedir.

Bu hedefin diğer bir boyutu ise yediği sağlıklı besinden oynadığı oyuna kadar giydiği ilgilendiği tekstil ve oyuncaktan okuduğu kitaba kadar çocuklara bir yön tayin etmek hedefe yöneltmek ve adeta bir joyfull mania yaratmalı gelecekte çocukların kötü alışkanlıklardan uzak, salim, dingin , mutlu ve başarılı bireyler olmasını sağlamak bulunduğu aile çevresinden yaşadığı sosyal çevreye kadar etrafıyla barışık çevresiyle entegre ve lider ruhlu bir neslin oluşmasına katkıda bulunmak ve bu konuda bir değer yaratmaktır.

Adres: Hüseeyin Avni Ulaş Mahallesi Barlak Sitesi No:12/A Blok, Yıldızkent, Palandöken/ERZURUM

Telefon: 0 442 343 43 23 - 0 530 822 52 00

Web Adresi: www.neseerberkegitimkurumlari.com

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
1 Şubat 2017 10:52
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}