GÜNCEL

Vali; Muhtarlara Kapımız 7/24 Açık

Vali; Muhtarlara Kapımız 7/24 Açık
Vali; Muhtarlara Kapımız 7/24 Açık


'Muhtarlar Bizimle İstedikleri Zaman Görüşebilirler'

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, İçişleri Bakanlığı'nın genelgesi doğrultusunda düzenlenen muhtarlar toplantısında, Erzurum il merkezi ve ilçelerinde görevli muhtarlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi. Kapılarının 7 gün 24 saat açık olduğunu söyledi.


İl Müftülüğü Konferans salonunda düzenlenen programda konuşan Vali Azizoğlu, mahallelerin problemlerini daha hızlı ve etkili çözebilmek adına muhtarlarla her fırsatta bir araya geldiklerini belirtti. İlçe ziyaretlerine gittiğinde kesinlikle muhtarlarla bir araya gelip halkın sorunlarını ilk ağızdan öğrenerek çözüm bulmaya çalıştığını aktaran, "Bu tür toplantılar bizler adına samimiyetle söylüyorum ki çok verimli oluyor. Çünkü muhtarlarımız mahallelerinde ki konuları bire bir bizlerle görüşüyor. Buda sıkıntıların daha hızlı ve etkili çözüme kavuşmasına neden oluyor. Bu toplantılarımız yıl boyunca devam edecek. Ama bu demek değildir ki biz muhtarlarımızla sadece toplantılarda buluşacağız. Tüm muhtarlarımıza kapımız 7 gün 24 saat açıktır. İstedikleri zaman bizimle görüşmeye gelebilirler." diye konuştu.

Köylerin ulaşımlarında problemlerin olmaması için büyük bir gayretle çalıştıklarını ifade eden Vali Azizoğlu, "Köylerimizde yaşayan öğrencilerimizin birçoğu taşımalı eğitim sistemi ile okullarına gidiyor. Bu nedenle bugünkü toplantımızın öncelikli konusu köy yollarının kar yağışı sebebiyle kapanmaması ve çocuklarımızın eğitimlerinde aksaklık yaşanmamasıdır. Onların eğitimlerinden mağrur kalmalarını asla kabul edemeyiz" dedi.

Öte yandan muhtarlar toplantısına; Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Vali Yardımcısı Muharrem Eligül, İl Jandarma Komutanı Mustafa Çelik, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan ve muhtarlar katıldı.

Kaynak: Erzurum Valiliği

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
8 Şubat 2017 19:00
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}