TEKNOLOJİ

Erzurum'da E-Ticaret Zamanı

Erzurumda E-Ticaret Zamanı
Erzurum'da E-Ticaret Zamanı


2016 E-Ticaret Verileri


Erzurum'da bir çok başarılı proje ortaya koyan SerDizayn Web Tasarım Ajansı ile alışverişte e-ticaretin yerini konuştuk. Her geçen gün hızla büyüyen pazarla ilgili veriler e-ticaretin önemini gözler önüne seriyor.

Erzurum'da e-ticaretin yaygınlaşması firmalar açısından önem arz ediyor. İnsanların elektronik ticarete yönelimlerinin hergün hızla arrttığı bir zamanda firmaların bir an önce e-ticaret alt yapılarını oluşturmaları kaçınılmazdır. Rakip firmalar arasında adımları önce atanlar pazardan çok daha fazla pay alacaklardır.

2016 yılının ilk yarısı Ocak-Haziran aylarında İnternet üzerinden toplamda 131 milyon adet internet üzerinden işlem yapıldı. Yapılan bu işlem adedinin karşılığında ise 33 Milyar TL'lik bir işlem hacmi gerçekleştirildi.

2015 yılı Ocak-Haziran dönemine ait verilerde ise; 109 milyon işlem adedi karşılığında 25 Milyar TL'lik bir işlem hacmi gerçekleştirildi.

Bu veriler doğrultusunda 2016 yılını 2015 yılına göre karşılaştırdığımızda Ocak-Haziran aylarında işlem adedinde %20,69 oranında, işlem hacminde (TL olarak) ise %25,92'lik bir büyüme gerçekleşti.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
19 Şubat 2017 11:37
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}