GÜNCEL

'Yatırımların En Önemlisi İnsana Yapılandır'

Yatırımların En Önemlisi İnsana Yapılandır
'Yatırımların En Önemlisi İnsana Yapılandır'


Yazar Yalsızuçanlar DAP'ta

DAP İdaresi'nin desteğiyle gerçekleşen, 'Erzurumlu Gençler Yazarlarla Buluşuyor' programına katılmak üzere Erzurum'a gelen Yazar Sadık Yalsızuçanlar DAP İdaresi'ni ziyaret etti. Yalsızuçanlar, 'Yatırımların en önemlisi insana yapılandır' dedi.

Beraberinde Kültür Şube Müdürü Şahin Torun'la birlikte, DAP İdaresi Başkan Yardımcıları Volkan Güler ve Mehmet Özdoğan'la görüşen Yazar Sadık Yalsızuçanlar'ın ziyaretinde, Beşeri, Sosyal ve Kurumsal Gelişme Koordinatörü Ferhat Gök'te hazır bulundu.

Ziyarette, bölgelerarası kalkınmışlık farkının en az seviyeye indirilmesi için görev üstlenen DAP İdaresi'ne çalışmalarından dolayı teşekkür eden Sadık Yalsızuçanlar, kültürel faaliyetlere destek olunmasından dolayı da ayrıca memnuniyetini dile getirdi. Bölgede bulunan illerin kültürel zenginliklerinden söz eden ve bu zenginlikleri daha bilinir kılmak için üzerine düşen bir görev varsa seve seve yardımcı olacağını ifade eden Yalsızuçanlar, "Yatırımların en önemlisi insana yapılandır" dedi.


'Merkezde İnsan Olmayınca Kalkınma Sağlanamıyor'

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren DAP İdaresi Başkan Yardımcısı Volkan Güler ise, DAP İdaresi'nin Bölgenin kalkınması noktasında çok önemli bir misyon üstlendiğini, bu görevi ifa ederken Doğu Anadolu'daki Bölgesel Kalkınma dönüşümünün mutlaka eğitim ve kültür boyutuyla da ele alınması gerektiğine inandıklarını söyledi.

Hem teorik hem de pratik uygulamalarda, kamu yatırımlarının artırmanın beklenen gelişmeyi sağlayamadığına dikkat çeken Güler, "Merkezde insan olmayınca maalesef kalkınma sağlanamıyor" dedi. Okuma kültürünün geliştirilmesi amacıyla, Bölge illerinde camilerin hemen yanına bir semt kütüphanesi kurulması için çalışma başlattıklarını vurgulayan Güler, bir kentin ana merkezinde ne bulunuyorsa kentin kimliği de odur görüşünden hareketle, sosyal ve kültürel projelere daha fazla ağırlık vereceklerini belirtti.

Kaynak: DAP

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
20 Şubat 2017 21:41
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}