SEKTÖREL HABERLER

Erzurum'da Plasti Dip Teknolojisiyle Tanıştınız Mı?

Erzurumda Plasti Dip Teknolojisiyle Tanıştınız Mı?
Erzurum'da Plasti Dip Teknolojisiyle Tanıştınız Mı?


Plasti Dip nedir? Hangi alanlarda kullanılır?


Plasti Dip Erzurum Bölge Bayisi ve satış merkezi Oto Şen Plasti Dip nedir? Plasti Dip sprey nedir? Hangi alanlarda kullanılır?

Plasti Dip Amerika'dan ithal edilen patentli bir lastik kaplama malzemesidir. Erzurum'da Plasti Dip hizmetlerini Oto Şen profesyonel ekibi ve orjinal ürün kalitesiyle müşterilerine sunuyor.

erzurum plasti dip lastik kaplama

Plasti Dip'in en etkileyici özelliklerinden bir tanesi sınırsız kullanım alanının olmasıdır. Plasti Dip genel olarak yıpranmış ve deforme olmuş yüzeylerin düşük maliyetle yenilenmesi amacıyla kullanılmaktadır. Diğer bir kullanım amacı ise renk değişimidir. Bu ürünle beyaz olan otomobilinizi hiç yardım almadan bir kaç saat içerisinde çok düşük maliyetlerle örneğin kırmızı veya siyaha dönüştürebilirsiniz. Üç ay, bir yıl veya üç yıl sonra sökerek yeniden yepyeni bir renk ile de kaplayabilirsiniz. Bu konuda fosforlu, düz ve camo renkler olmak üzere 3 ana gruba ayrılmış geniş seçenekli bir renk kartelamız mevcuttur. Ayrıca Plasti Dip karışıma müsait bir malzeme olduğundan renk seçeneği sınırsıza yakınlaşmaktadır.

Plasti Dip'in tüm renkleri mat'tır. Parlak bir görünüm kazandırmak amacı ile ayrıca yine son kat olarak atılan parlatıcı Plasti Dip ürünü de mevcuttur. Herhangi bir özel kullanım şekli yoktur ve kullanımı için ekstra malzemelere gerek duyulmaz. Tamamen kullanıcı dostudur. Aklınıza gelen her alanda ve malzemede rahatlıkla kullanabilirsiniz. -34 derece ile +150 derece arasındaki ısılara dayanıklıdır.Sürtünmeye, tuza, asit ve bazik maddelere karşı dayanıklıdır.

erzurum plasti dip lastik kaplama


Oto Şen: "Plasti Dip'i yanlızca otomobilinizde değil, istediğiniz her alanda kullanabilirsiniz"

Motorlu Taşıtlar, Otomobiller, Tekne, Jant Kaplama gibi uygulama alanları için idealdir.

Plasti Dip Araç Kaplama, Jant Kaplama, Komple Araç Kaplama, Kaporta aksamları için koruma ve kaplama amaçlı, amblemler, trimler, paspaslar, orta konsollar, direksiyon, çamurluk, paspaslar, manifold, motor koruma kapağı ve aklınıza gelebilecek diğer tüm aksamlarda "koruma, kaplama, onarma, yenileme ve yalıtım amaçlı" olarak kullanılmaktadır.

erzurum plasti dip lastik kaplama


Plasti Dip Evinizde, ofisinizde ve bahçenizde kullanılabilir.

Ahşap nesneler, halılar, duş kabinleri, brandalar, çatı yalıtım malzemeleri, bahçe havuzları, mutfak eşyaları, mobilyalar, bilgisayarınız, mobil telefonunuz, sehpa ve sandalye ayakları, kapı kolları, su depoları, armatürler, kapı yüzeyleri, tv sehbası ve aklınıza hayalinize gelebilecek diğer tüm yüzeylerde kullanılabilir.

erzurum plasti dip lastik kaplama


Plasti Dip El İşçiliği, el aletleri ve hobileriniz için ideal bir malzemedir.

Korozyona karşı korur kaplar, el aletleri ve eldivenler için kaydırmazlık sağlar, çatlaklar ve ekyerlerini yalıtır. Aküler, elektronik devre kartları gibi malzemeleri korur, yalıtır ve kaplar. Spor aletleri, raketler ve diğer benzer antreman aletleri üzerinde kaydırmazlık amaçlı kullanılabilir. Bisiklet, motosiklet koltuklarını korur, onarır veya yeniler.

erzurum plasti dip lastik kaplama

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
3 Eylül 2019 11:16
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza