SPOR

Dadaş Sporcular, 100'e Yakın Madalya ile Rekor Kırdılar

Dadaş Sporcular, 100e Yakın Madalya ile Rekor Kırdılar
Dadaş Sporcular, 100'e Yakın Madalya ile Rekor Kırdılar


Erzurum'da yapılan Kısa Kulvar Short Track Federasyon Kupası yarışlarına, ev sahibi damga vurdu. Dadaş sporcular, 100 dolayında kazandığı madalya ile rekor kırdı.


Türkiye Buz Pateni Federasyonu tarafından düzenlenen Kısa Kulvar Sürat Pateni Türkiye Şampiyonası sona erdi. 2 Binlik Buz Pateni Salonu'nda düzenlenen federasyon kupası yarışlarına Erzurum damga vurdu.

Türkiye Buz Pateni Federasyonu 2017 faaliyet programında yer alan ve Erzurum GHSİM ile Buz Pateni İl Temsilciliğinin ev sahipliğinde 28-30 Nisan 2017 tarihleri arasında Yenişehir'deki 2 Binlik Buz Pateni Salonu'nda düzenlenen Kısa Kulvar Sürat Pateni Türkiye Şampiyonası sona erdi. İki gün süren yarışlarda Erzurum'dan Gençlikspor, Palandöken Belediyespor, Palandöken Gençlikspor, Çelebispor, Ejderspor, Nenehatun, Sevgispor ve Narmanspor kulüplerinden buz patenci ile Kocaeli'li sporcular katıldı. Oldukça çekişmeli geçen yarışlarda 80 dolayında hız tutkunu minikler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde kozlarını paylaştı. Nefes kesen yarışların yapıldığı Federasyon Kupası'na genelde Erzurumlu sporcular damga vurdu.

Dadaş Sporcular, 100'e Yakın Madalya ile Rekor Kırdılar


100'e yakın madalya Erzurum'a

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Palandöken İlçe Müdürü Köksal Kaçmaz, Buz Pateni İl Temsilcisi Vedat Refayeli, kulüp başkanları Zekeriya Deniz, Özcan Işık ile Naci Korucu ile diğer yetkililerinde izlediği sürat pateni yarışlarında Erzurumlu sporcular, kazandıkları 100 dolayında madalya ile tarihi bir başarının yanı sıra rekora imza attı.

Antrenör Zeynep Erkılıç, Erzurum Gençlikspor, Palandöken Belediyespor, Sevgispor, Nenehatun, Ejderspor, Narmanspor, Çelebispor ve Palandöken Gençlik Spor Kulüplerinin sporcularının Erzurum'u temsil ettiğine işaret ederek, "Sporcularımız 100'e yakın madalya kazanarak, büyük bir başarıya imza atmışlardır. Hepsini kutluyorum" dedi.

İki gün süren Federasyon Kupası Kısa Kulvar Yarışlarını yerinde izleyen Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil de, Buz Pateni Federasyonu'na Federasyon Kupası Yarışlarını Erzurum'a verdiği için teşekkür ederek, "Burada çok güzel yarışlar izledik. Ayrıca ilimiz spor kulüplerinin sporcularının bu yarışlarda en çok madalya kazanması ve yarışlara damga vurması da bizim için övünç kaynağı olmuştur" diye konuştu.Bu arada Erzurumlu sporcuların zaferi ile sonuçlanan yarışların ardından dereceğe giren sporculara madalya ve kupaları verildi.

Kaynak: Erzurum GHSİM

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
3 Mayıs 2017 11:33
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}