SPOR

Futbolda Valilik Kupası Sahiplerini Buldu! İşte Şampiyon Kurumlar

Futbolda Valilik Kupası Sahiplerini Buldu! İşte Şampiyon Kurumlar
Futbolda Valilik Kupası Sahiplerini Buldu! İşte Şampiyon Kurumlar


19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Erzurum'da yapılan Kurumlar arası Valilik Kupası Futbol Maçları sona erdi


35 Yaş Üstünde Yakutiye Belediyesi, 35 Yaş altında İl Emniyet Müdürlüğü şampiyon oldu. Şampiyonların kupalarını Vali Seyfettin Azizoğlu verdi.


Erzurum'da Kurumlar arası Valilik Kupası Futbol Turnuvası sona erdi.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde 24 Nisan 15 Mayıs 2017 tarihleri arasında düzenlenen Kurumlar Arası Valilik Kupası aynı zamanda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası Etkinliklerine dahil edildi. GHSİM 1 ve 2 Nolu Sentetik Çim Sahalarında oynanan maçlara 35 Yaş üstünde 18 takım mücadele ederken, 35 yaş altı turnuvada 16 takım mücadele etti. Kıran kırana geçen maçlar sonunda dereceye giren takımlar belli oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nden Yunus Aras, Fetullah Demir, Şaban Polat ve Sezgin Temel'in tertip komitesi üyeliğini yaptığı turnuvanın sonunda ilk üçe giren takımlar belli oldu.


35 Yaş Üstünde Şampiyon Yakutiye Belediyesi

Erzurum'da düzenlenen Valilik Kupası futbol turnuvasında ilk şampiyon 35 yaş üstünde belli oldu. Finalde Yakutiye Belediyesi-Milli Savunma ile karşı karşıya geldi. Normal süresi 2-2 biten maçta seri penaltılarla rakibini mağlup eden Yakutiye Belediyesi şampiyonluğu kazandı. Milli Savunma ikinci olurken, İl Jandarma üçüncülük kupasının sahibi oldu.


35 Yaş Altında Şampiyonluk Kupası İl Emniyet'e

35 Yaş altında da şampiyon belli oldu. 3-3 biten final maçının ardından penaltı atışları sonucu Yakutiye Belediyesi'ni mağlup eden İl Emniyet Müdürlüğü şampiyonluk kupasını müzesine götürdü. İkincilik kupası Yakutiye Belediyesi'nin, üçüncülük kupası da Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nün oldu.


Şampiyonların Kupası Vali Azizoğlu'ndan

Valilik Kupası Futbol Final karşılaşmasını Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Cemil İlbaş, Erzurum GHSİM şube müdürleri Güngör Şenses, Bülent Tilkidöğen, Yaşar Elen, Yakutiye Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Suat Yılmaz ile diğer davetlilerde izledi.

Turnuvanın sonunda dereceğe giren takımların kupa ve madalyaları Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu tarafından verildi.

Kaynak: Erzurum GHSİM

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
17 Mayıs 2017 12:27
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}