GÜNCEL

Vali Azizoğlu'nun Eşinden Anlamlı İftar Programı

Vali Azizoğlunun Eşinden Anlamlı İftar Programı
Vali Azizoğlu'nun Eşinden Anlamlı İftar Programı


Vuslata Yolculuk Projesi kapsamında kutsal topraklara giden 7 çocuk ve 2 personele iftar programı


Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu'nun eşi Nilgün Azizoğlu Hanımefendi, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Çocuk Destek Merkezi tarafından hazırlanan Vuslata Yolculuk Projesi kapsamında kutsal topraklara giden 7 çocuk ve 2 personeli iftar yemeğinde ağırladı

İftar programına, Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu'nun eşi Nilgün Azizoğlu Hanımefendi, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Mustafa Çelik'in eşi Nadire Çelik, İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan'ın eşi Zehra Aslan, Çocuk Destek Müdür Yardımcısı Nurhan Erdemir, Çocuk Destek Merkezinde görevli Hemşire Şenay Kayaalp, Din Görevlisi Kadriye Akpınar ve umreye giden 7 çocuk katıldı.Çocuklarla aynı sofrayı paylaşarak, onlarla yakından ilgilenen Azizoğlu, çocukların umre izlenimlerini dinledi.

Vali Azizoğlu'nun Eşinden Anlamlı İftar Programı

Çocukların kutsal topraklara yolculuğunun çok anlamlı olduğunu ifade eden Azizoğlu, bu gibi projelerin çocukların manevi yönden gelişimine katkı sağladığını söyledi.

Devlet korumasındaki çocukların bakım ve rehabilitasyonunun önemsediklerini belirten Azizoğlu, "Çocuklarımıza bakım, rehabilitasyon ve rehberlik hizmetleri veriliyor. Bu hizmetleri yakından takip ediyoruz. Umreye giden çocuklarımızın izlenimlerini dinleyerek, onların umre heyecanına tanık olduk. Bu gibi etkinliklere destek vermeye devam edeceğiz. Kutsal topraklara gitmek önemli bir ayrıcalık, Allah çocuklarımızın ibadetini kabul etsin" dedi.

Azizoğlu, çocuklara eğitimlerini devam ettirmelerini önererek, her fırsatta onlarla ilgilenmeye devam edeceğini dile getirdi.

Çocuk Destek Merkezi Müdür Yardımcısı Nurhan Erdemir ise Diyanet İşleri Başkanlığının desteğiyle Vuslata Yolculuk Projesi kapsamında umre organizasyonunu başarılı bir şekilde gerçekleştirdiklerini söyledi.

Çocukların kutsal toprak yolculuğunun oldukça verimli geçtiğini belirten Erdemir, "Çocuklarımız organizasyondan çok memnun kaldı. Oradaki izlenimlerini diğer arkadaşlarıyla da paylaşıyorlar. Çocukların manevi duygularının gelişmesi, rehabilitasyon sürecini olumlu etkilemektedir. Bu gibi etkinlik ve organizasyonlarımız devam edecek. Hanımefendi Sayın Nilgün Azizoğlu'na çocuklarımıza gösterdiği bu özel ilgiden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Umre yolculuğuna çıkan çocuklar ise iftar programından duydukları memnuniyeti dile getirerek, Nilgün Azizoğlu Hanımefendiye yakın ilgisinden dolayı teşekkür ettiler.

İftar programının ardından çocuklar umreden getirdikleri hediyeleri Nilgün Azizoğlu Hanımefendiye takdim ettiler.

Kaynak: Erzurum Valiliği

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
2 Haziran 2017 15:23
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}