GÜNCEL

"Kötü Niyetlilere Rağmen Türkiye Huzur İçerisindedir"

'Kötü Niyetlilere Rağmen Türkiye Huzur İçerisindedir'
"Kötü Niyetlilere Rağmen Türkiye Huzur İçerisindedir"


Erzurum Valiliğince Şehit ve Gazi ailelerine iftar programı düzenlendi

Palandöken Kayak Merkezin'de bir otelde düzenlenen iftar programına Sağlık Bakanı Prof.Dr. Recep Akdağ, Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, 9. Kolordu Komutanı Tümgeneral Mehmet Özoğlu,Erzurum AK Parti Milletvekili Mustafa Ilıcalı, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen,Vali Yardımcıları, İl Emniyet Müdürü Mehmet Arslan, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Çelik, Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal, İlçe Kaymakamları,kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda Gazi ve Şehit yakını katıldı.

Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda iftar yemeğine katılan Sağlık Bakanı Prof.Dr.Recep Akdağ şehitliğin önemine değinerek : "Şehitlerimiz, bizler bu yemekleri burada yiyelim diye, bu iftarları emniyet içerisinde açalım diye güzel Türkiyemizde huzur içinde kardeşlik içinde dostluk içinde, barış içinde yaşayalım diye hayatlarını feda ettiler. Rabbim hepsinden razı olsun. Cenabı Hak mekânlarını cennetin en güzel yeri kılsın ve biliyoruz ki öyledir. Allah'a şükürler olsun, kötü niyetlilere rağmen Türkiye huzur içerisindedir. Hükümetimiz, Cumhurbaşkanımızın gösterdiği doğrultuda meseleye tamamen hakim olmuş durumdadır. Şundan içiniz rahat etsin. Allah'ın izni ile bu topraklar üzerinde kötü emellilere, teröristlere asla göz açtırmayacağız.Onlara yakaladığımız her yerde gerekeni yapacağız. Bu kararlılık içinde olmak, mücadeleyi bu şekilde devam ettirmek bizim boynumuzun borcudur. Onun için bu hususlarda çok kararlıyız. Bu hususlarda elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. Şundan da emin olmanızı istiyorum. Burada toplanan bütün aileler, anneler, babalar, eşler, çocuklar ve gençler hepiniz bizim kardeşimizsiniz. Hangi ihtiyacınız olursa olsun, kardeşlik hukukunun gerektiği her ne varsa onların hepsi için biz buradayız''dedi.

Programda ayrıca Bakan Akdağ ve Vali Azizoğlu şehit ve gazi yakınlarının masaların tek tek dolaşıp, şehit ve gazi yakınlarıyla bir süre sohbet ederek,çocuklara oyuncaklar dağıttılar.

Program,Erzurum Müftüsü Hasan Hüsnü Sula'nın iftar duası ile sona erdi.

Kaynak: Erzurum Valiliği

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
10 Haziran 2017 11:29
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}