SAĞLIK

Erzurum Kalp Sağlığı İçin Pedalladı

Erzurum Kalp Sağlığı İçin Pedalladı
Erzurum Kalp Sağlığı İçin Pedalladı

Kalbin İçin Pedalla Grubu olarak, Ülkemizde bisikletli yaşamın gelişmesini toplum yararına önemsiyor ve birinci amacımız sayıyoruz. Bu amaçla projeler üretip çeşitli kurumların desteğiyle projelerimizi hayata geçiriyoruz.

Dünyada olduğu gibi, ülkemizde de ölüm nedenlerinin başında hala kalp ve damar hastalıkları gelmektedir. Uzmanlar, fiziksel hareketsizliğin, toplum sağlığı için çok tehlikeli seviyelere geldiğine dikkat çekip, hareketsiz şehir yaşamının kalp damar hastalıklarının önemli sebeplerinden olduğuna, fakat hareketli bir yaşam sürdürmenin hastalığın önlenmesinde önemli yer tuttuğuna özellikle vurgu yapmaktalar.

Kalbin İçin Pedalla Erzurum Grubu

Yapılan araştırmalara göre bisiklete binmenin, bedensel faydalarının yanı sıra günlük hayatımızda düzenli olarak bisiklete binmenin kalp rahatsızlıklarına nenden olan depresyon ve stres gibi çok sık karşılaştığımız etkenleri ortadan kaldırırken, yağ yakmamızı sağlayarak, obeziteyi önlediği, kan dolaşımımızı düzenlediği ve kalp rahatsızlıklarına karşı koruduğu bilinmektedir.

Kalbin İçin Pedalla Erzurum Grubu

Dünya Kalp Günü vesilesiyle kalp ve damar hastalıklarına dikkat çekmek, kalp hastalıkları riskini azaltacak önlemlerin başında yer alan hareketliliğin, birey sağlığı ve dolayısıyla toplum huzuru, ülke ekonomisi, çevre ve yaşanabilir bir gelecek için en önemli araçlardan biri olan bisikletli yaşam konusunda farkındalık yaratarak toplumu bilgilendirmek ve bilinçlendirmek amacıyla ''Kalbin İçin Pedalla'' sloganıyla halk turu düzenliyoruz.

Kalbin İçin Pedalla Erzurum Grubu

Bisiklet Halk Turumuz, İl Sağlık Müdürlüğü, İl Halk Sağlığı Müdürlüğü, Kalbin İçin Pedalla Grubu, Kardiyoloji Derneği, Salcano Bisiklet işbirliği ve desteğiyle gerçekleşecektir.

Kalbin İçin Pedalla Erzurum Grubu

Etkinliğimiz, grubumuzun 32 ayrı bölgede, temsilcilerimiz ve destekleyen gruplar tarafından Yurt çapında, bisikletli yurttaşların katılımıyla eş zamanlı, geniş katılımla gerçekleşmiştir.

Kalbin İçin Pedalla Erzurum Grubu

Kalbin İçin Pedalla Erzurum İl Temsilciliği

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
2 Ekim 2017 12:24
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}