ROTALAR

Rotamız Erzurum, 'Bu Seyahat Hem Ucuz, Hem Zevkli!'

Rotamız Erzurum, Bu Seyahat Hem Ucuz, Hem Zevkli!
Rotamız Erzurum, 'Bu Seyahat Hem Ucuz, Hem Zevkli!'

Konforu, Rahatlığı ve Seyir Zevki Bir Yana, Cazip Taşıma Ücretleri İle Doğu Ekspresi

Türkiye'nin kırsal yaşamını, dağlarını, ovalarını, akarsularını ve birçok güzelliğini görmek isteyenler, bu yazımızı sizler için servis ediyoruz. Ve ekliyoruz, 'Doğu Ekspresi' ile Erzurum'a mutlaka yolculuk yapmalılar.

Erzurum Portalı olarak sizlere seyahat güvenliğiyle dikkat çeken, tren yolculuğu ile Doğu Ekspresinden bahsedeceğiz. İlk olarak Doğu Ekspresi ile herkesin hayatında bir kez yolculuk yapmasını tavsiye ediyoruz. 'Neden mi?' diye sorduğunuzu düşünüyoruz. Cevabımız, 'Nedeni çok' bunların başında konfor, rahatlık ve seyir zevki geliyor. Geniş ve rahat koltuklara oturduğunuzda, 'Oh beee' diyorsunuz. Hareket alanı çok geniş çocuklu aileler için mükemmel diyebiliriz. Hemen koltuk yanlarında 220 pirizi bulunuyor şarz sorunu yoktur. Sefer zamanına göre ortalarda içecek ve atıştırmalık satıcısı geçiş yapıyor. Lavabo ihtiyacınızı ve yemek ihtiyacınızı karşılayabileceğiniz bölümler var.

Doğu Ekspresi Nerelere Gidiyor...

Türkiye'nin en uzun demir yolu hatlarından birisi olan Doğu Ekspresi, haftanın 7 günü, Ankara-Kars arasında mekik dokuyor. Bu güzergâhı bir baştan bir başa 24 saatte tamamlıyor. Ankara Tren Garından yola çıkıyor. Elmadağ - Kırıkkale - Kayseri Tren Garı - Şarkışla - Sivas Tren Garı - Yenikangal - Divriği - Kemah - Erzincan Tren Garı - Karasu - Aşkale - Ilıca - Erzurum Tren Garı - Hasankale - Horasan - Sarıkamış - Selim - Kars Tren Garı güzergâhını izliyor.

Bilet Fiyatları Seçiminize Göre Değişiyor...

Doğu Ekspresi bilet fiyatları her bütçeye hitap ediyor. Vagon çeşitlerine göre bilet alıyorsunuz. Vagonlar, kompartıman tipi, yataklı ve yemek haneli olma özelliklerine sahipler. Ayrıntılı bilgi için TCDD'nin web sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Yolculuktan Sıkılmıyor Zevk Alıyorsunuz...

Tren yolculuklarında seyahat süreleri en çok konuşulan unsur oluyor. Bu bağlamda, bizler, uçak ve otobüs yolculuklarının daha yorucu olduğunu paylaşmak istiyoruz. Yolculuktan sıkılmak ise söz konu olmuyor. Doğu Ekspresi güzergahı boyunca bir birinden ilginç görüntülerle karşılacağınızı bilmenizi istiyoruz. Mevsimine gör yolculuklarda o mevsimin tabiattaki renklerini görme imkanı bulacaksınız.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
13 Ocak 2018 20:08
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}