SEKTÖREL HABERLER

14. Şubesini Dadaşkent'te Açan Düzgün Market'in Başarı Hikayesi

14. Şubesini Dadaşkentte Açan Düzgün Marketin Başarı Hikayesi
14. Şubesini Dadaşkent'te Açan Düzgün Market'in Başarı Hikayesi

Ticari hayatına 1962 yılında Dikmen Bakkaliyesi, Yönetim Kurulu Başkanı İskender Düzgün yönetiminde 1987 yılında Erzurum Palandöken semtinde Yenişehir Gıda, 1997 yılında ise Palandöken semtinde 2. Marketlerde Düzgün Market adı altında ilk şubesi ile hizmete başlayan Düzgün marketçilik bugün Dadaşkent semtinde açtığı 14. Şubesiyle sektöründe büyümeye devam ediyor.

1998 yılında Kayak Yolu, 2001 yılında Hacı Ahmet Baba şubesi, 2006 yılında Solakzade mahallesinde önemli bir atılımla 3000 metrekare üzerine kurulu alanda Düzgün Alışveriş Merkezini hizmete girdi.

Erzurum'da hangi semtlerde Düzgün var?

14 şubeye ulaşan Düzgün Market şube sayısı ile yerel marketler arasında 2. Sırada yer almaktadır. Şubeler, Solakzade AVM, Bölge Eğitim, Şükrüpaşa, Üniversite, Kayakyolu (2 Şube), Yıldızkent (2 Şube), Çaykara, Hacı Ahmet Baba, 2. Marketler, Hilalakent AVM, Dadaşkent ve 1. Organize Sanayi Bölgesi.

Sınırsız müşteri memnuniyeti ve kalite...

Kaliteden ödün vermeden sınırsız müşteri memnuniyeti sloganı ile kısa zamanda bölge ve bölge dışından gelen müşterilerin tercih ettiği bir alışveriş noktası olarak Düzgün Market bugün 14. Şubesiyle Erzurum ve Erzurumlulara hizmet etmeye devam ediyor.

Bugün Düzgün Market sebze, meyve, şarküteri, taze ve kuru gıdalar, temizlik, kişisel bakım, bay, bayan ve çocuk giyim, oto aksesuar ve züccaciye reyonlarıyla sektörel gelişmeler ışığında kendisini sürekli yenileyen kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla müşterilerine ulaştıran ve sonrasında verilen hizmetle farkını ortaya koyan 'müşteri daima haklıdır' prensibini fiili olarak uygulayan, kaliteli hizmeti esas alan güçlü bir kurum olmuştur.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
5 Kasım 2017 18:41
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza