GÜNCEL

Beklenen Mesaj Fotoğraf Karesi İle Geldi!

Beklenen Mesaj Fotoğraf Karesi İle Geldi!
Beklenen Mesaj Fotoğraf Karesi İle Geldi!

Erzurum Kamuoyu Merak Ediyordu

Atatürk Üniversitesi (AÜ) Basın ve Halkla İlişkiler birimi bugün kamuoyuna önemli bir paylaşımda bulundu. Erzurum kamuoyunun, 'AÜ yönetimi ile Kardiyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serdar Sevimli arasında sorun mu var?' sorularına cevap veren fotoğraflı paylaşım kalplere ferahlık verdi.

AÜ'den yapılan paylaşımda, Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serdar Sevimli ile Erzurumlu ses sanatçısı Yavuz Değirmenci, AÜ Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı makamında ziyaret etti.

AÜ Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, Bilimsel Araştırma Projeleri (BAP) Koordinasyon Birimi ve Proje Ofisi'nde incelemelerde bulundu. Rektör Çomaklı'ya Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi öğretim üyesi Prof. Dr. Serdar Sevimli eşlik etti.



İkili, 'Laboratuvarların Yeniden Yapılanması Projesi' Hakkında Bilgi Aldı...

AÜ Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı BAP Koordinasyon Biriminde yürütülmekte olan "Atatürk Üniversitesi Yeni Nesil Üniversite Tasarım ve Dönüşüm Projesi" ve "Laboratuvarların Yeniden Yapılanması Projesi" hakkında bilgi aldı.

BAP Koordinatörü Doç. Dr. Atilla Keskin, Atatürk Üniversitesi Yeni Nesil Üniversite Tasarım ve Dönüşüm Projesi kapsamında hazırlıkların tamamlanmak üzere olduğunu, projenin üniversite üst yönetiminin koordinasyonu çerçevesinde ilerlediğini söyledi.

Rektör Çomaklı, Atatürk Üniversitesi bu bağlamda, araştırma alt yapısının güçlendirilmesi için 25 milyon TL'lik bir yatırımın laboratuvarların akreditasyonu için harcanacağını ve ilk etapta 80 laboratuvarın akreditasyon işleminin tamamlanacağını belirtti.

Proje Geliştirme ve Koordinasyon Ofisi'ni de ziyaret eden Çomaklı yeni uygulamaya konulan "Bire Bir Proje Eğitimi" hakkında bilgi aldı.

İncelemelerin ardından Rektör Çomaklı nazik ziyareti için Prof. Dr. Serdar Sevimli'ye teşekkür etti.



TRT Türk Halk Müziği Sanatçısı Yavuz Değirmenci AÜ'de...

Öte yandan, TRT Türk Halk Müziği Sanatçısı Yavuz Değirmenci'nin Erzurum'u başarıyla temsil ettiğini belirten Çomaklı, Erzurum türkülerini geniş kitlelere ulaştıran ancak üzücü bir hastalığa yakalanan Mükerrem Kemertaş için düzenlenen geceden dolayı da TRT Türk Halk Müziği Sanatçısı Yavuz Değirmenci'ye teşekkür etti. AÜ Rektörü Prof. Dr. Ömer Çomaklı, benzer içerikte programlarda üniversitelerinin de paydaş olabileceğinin altını çizdi.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
20 Kasım 2017 22:20
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}