SONA EREN KAMPANYALAR

Forum Erzurum'da Şans Kutusu İle Birbirinden Değerli Hediyeleri Kazanma Şansı

Forum Erzurumda Şans Kutusu İle Birbirinden Değerli Hediyeleri Kazanma Şansı
Forum Erzurum'da Şans Kutusu İle Birbirinden Değerli Hediyeleri Kazanma Şansı

Forum Erzurum'dan size özel şans kutusu!

Erzurum Forum Alışveriş Merkezi' nde 25 Kasım - 3 Aralık 2017 tarihleri arasında tek seferde yapılan 150 L ve üzeri alışverişlerde, şans butonu ile birbirinden değerli hediyeler kazanma şansı!

Modanın en yeni trendlerini, eğlenceyi, lezzeti ve yeni deneyimleri seçkin müşterilerine dünya ile aynı anda sunan Erzurum Forum AVM, her yeni günü, herkes için heyecan dolu, taze bir başlangıca dönüştürüyor. Sizlere alışveriş, sinema, eğlence, kafe, restoran, buluşma noktaları ve keyfe dair her zaman yeni tecrübeler sunan Forum Erzurum; yepyeni bir kampanya ile farkını ortaya koyuyor.

Forum Erzurum Şans Kutusu Nedir?

Forum alışveriş ve eğlence merkezinde yer alan her hangi bir mağazadan tek seferde yapacağınız her 150 L'lik alışverişiniz şans kutusundan sürpriz bir hediye kazanmanıza neden oluyor. Birden fazla yağacağınız tek seferlik 150 L alışverişiniz yapacağınız alışveriş sayısınca sizlere hediye kazandırıyor.

Forum Erzurum Şans Kutusunda Hangi Hediyeler Var?

Alışveriş merkezinden tek seferde yapılan 150 TL'lik alışverişler sizlere şans butonu ile birbirinden değerli hediyeler kazandırıyor. Hediyeler arasında TV, Tablet, Akıllı Telefon, Çamaşır Makinası, Buzdolabı gibi bir çok değerli ürün yer alıyor. Yapacağınız alışveriş sonrasu şans butonunu tıklayarak bu hediyeler arasından bir tanesini kazanıyorsunuz. Forum Erzurum şans kutusunda boş yok!

25 Kasım - 3 Aralık 2017 tarihleri arasında Forum AVM'den alışveriş yap hediyeni kap!

Forum Erzurum'un düzenlemiş olduğu kampanyadan yaralanabilmek için 25 Kasım ve 3 Aralık tarihleri arasında alışveriş yapmak gerekiyor...

Adres: Erzurum Forum Alışveriş ve Eğlence Merkezi Solakzade Mahallesi, Yavuz Sultan Selim Bulvarı, No:43 Palandöken/Erzurum

Detaylı Bilgi: 0 442 232 70 00

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
25 Kasım 2017 22:19
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza