SONA EREN KAMPANYALAR

MNG AVM Kampanyasına Katılın Uçak Biletinizi %50 İndirimli Alın!

MNG AVM Kampanyasına Katılın Uçak Biletinizi %50 İndirimli Alın!
MNG AVM Kampanyasına Katılın Uçak Biletinizi %50 İndirimli Alın!

MNG'de Uçmayan Kalmayacak

04-18 Aralık 2017 tarihleri arasında MNG AVM 'de bir gün içerisinde yapacağınız 300 TL ve üzeri alışverişlerinize Anadolu Jet 'den %50 İndirim

Erzurum MNG AVM tarafından düzenlenen kampanyada kurallar dahilinde gerçekleştirilecek alışverişlerde AnadoluJet uçak biletlerinde %50 indirim fırsatı.

MNG AVM %50 Uçak Bileti Kampanya Kuralları

Kampanya kapsamında 04 - 18 Aralık 2017 tarihleri arasında MNG AVM 'de yapacağınız aynı gün içerisinde toplamda her 300 TL ve katları alışverişlerinize Anadolu Jet ten tek yön ve gidiş dönüş uçuşlarda %50 İndirim verilecektir.

Kampanya Tarihi: 04 - 18 Aralık 2017

Biletleme Tarihi: 18 - 24 Aralık 2017

Uçuş Tarihi: 08 Ocak 2018 - 31 Mart 2018 (19 - 23 Ocak 2018 (Sömestr başı) ve 02 - 05 Şubat 2018 (Sömestr sonu) hariç)

Kişi Kısıtı : Çocuk ve bebek yolcu tipi hariçtir.

Ücret Sınırı : Esnek ücret sınıflarında geçerlidir. Biletler iadeye kapalı olup, değişiklik için orijinal bilet kuralları geçerlidir.

Kampanya kapsamında aynı gün içerisinde kesilmiş 1.000 TL ve üzeri fiş/fatura ibrazlarında bir işlemde maksimum 3 adet %50 indirim değerinde promosyon kodu verilir.

Kampanya Erzurum varış çıkışlı Ankara ve İstanbul Sabiha Gökçen uçuşlarında geçerlidir. Aktarmalı uçuşlar dahil değildir

Kampanya sadece www.anadolujet.com web sayfası üzerinden yapılacak satın alımlarda geçerli olacaktır.

Biletleme yapmak için www.anadolujet.com ödeme sayfasında kredi kartı ile ödeme alanından Erzurum MNG AVM kampanyası seçilir ve promosyon kodu bu alana girilerek tek yön uçuşta geçerli %50 indirimden faydalanılır.

Promosyon kodunu kullanabilmek için kazanan kişinin mutlaka banka veya kredi kartının bulunması gerekmektedir.

Kampanya 2.000 adet promosyon kodu ile sınırlıdır MNG AVM kampanyayı durdurma, sona erdirme veya kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkını saldı tutar

MNG AVM yönetimi ve mağaza çalışanları kampanyaya katılamaz. Kampanyaya katılımları tespit edildiği taktirde kazandıktan promosyon kodu iptal edilir.

Kampanyadan faydalanmak üzere ibraz edilen fiş/faturalara ait alışverişlerin iadesi yapılmaz. Müşteri kampanyadan yararlanabilmesi için fatura tarihi ile başvuru tarihinin aynı olması zorunludur

Faturada belirtilen müşteri ismiyle danışma bankosuna faturayı ibraz eden kişinin aynı olması zorunludur.

Danışma noktası de paylaşılacak olan bilgiler.

Müşterinin kampanyaya katılabilmesi için TCKN bilgisini paylaşması zorunludur.

Adı/Soyadı, Doğum Tarihi, Adresi (İlçe/Semt), İletişim Bilgisi, E-fatura ile kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin, ilgili e-faturanın basılı bir nüshasını kampanya noktasında İbraz etmeleri gerekmektedir.

Şirket adına kesilen faturalar kampanya kapsamındadır. Yatırım amaçlı altın vb ( ziynet altını, tel bilezik ve gram altın, pırlanta) 1.000 TL ve üzeri alışverişler için %50 indirim kampanyası promosyon kodu verilir.

Tekil şans oyunları harcamaları, banka işlemleri, konut alım satım, yıllık üyelik aidatları kampanyaya dahil edilmez.

Kampanyaya 18 yaşından küçükler, MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi çalışanları ve mağaza çalışanları ile birinci dereceden yakınları katılamazlar, katılmış olsalar bile hediye verilmez.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
4 Aralık 2017 10:22
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza