ERZURUMLU ÜNLÜLER

2017 Yılında Ünlerine Ün Katan 3 Popüler Erzurumlu

2017 Yılında Ünlerine Ün Katan 3 Popüler Erzurumlu
2017 Yılında Ünlerine Ün Katan 3 Popüler Erzurumlu

2017 yılında Erzurumlu denildiğinde akla ilk gelen isimler

Yıl içerisinde ünleri gittikçe artan Erzurumluları sizler için araştırdık. Ünleri Türkiye'yi aşan Erzurumlular olduğu gibi yurtiçinde ünlerine ün katan Erzurumlularda bulunuyor. İşte sizlere Erzurumlu en popüler 3 isim...

1. Nusret Gökçe

Erzurumlu Ünlüler

Yayınladığı videolarla sosyal medyada ün kazanan Nusret Gökçe, ününü Türkiye dışına da taşıyan Erzurumlu en popüler isimlerin başında yer alıyor. Öyleki Google'nin 2017 için hazırlamış olduğu videoda yer almayı başaran Nusret tuz ekimi (Salt Bae) hareketi ile tanınıyor.

2. Acun Ilıcalı

Erzurumlu Ünlüler

Sahibi olduğu TV8 kanalıyla büyük bir izleyici kitlesine sahip olan ve ünü her geçen gün artan Acun Ilıcalı 2017 yılının Erzurumlu en popüler isimlerin arasında yer aldı. Acun Ilıcalı'nın sunuculuğunu yaptığı O Ses Türkiye, Survivor, Yetenek Sizsiniz programları Türkiye'nin en çok reyting alan programları arasında yer alıyor.

3. Hacı Ali Konuk

Erzurumlu Ünlüler

TRT1 'de yayınlana 80'ler dizisinde Bekçi Bekir karakteri ile tanınan 25 yıllık tiyatrocu, usta komedyen Hacı Ali Konuk 2017 yılı içerisinde ününe ün katan Erzurumlular arasında yer aldı. Sanatçı 2017'de yayınlanan 'Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma Yarışması' sahne arkası sunuculuğu ile dikkatleri üzerine çekmişti.

Erzurum Portalı olarak biz 2017 yılında ünlerine ün katan 3 popüler Erzurumlu ismi Nusret Gökçe, Acun Ilıcalı ve Hacı Ali Konuk olarak belirledik. Sizlerde yorum yaparak katkıda bulunabilirsiniz.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
28 Aralık 2017 00:02
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza