SONA EREN KAMPANYALAR

Siz Forum AVM'ye Alışverişe Gelin Yakıt Da Bedavaya Gelsin!

Siz Forum AVMye Alışverişe Gelin Yakıt Da Bedavaya Gelsin!
Siz Forum AVM'ye Alışverişe Gelin Yakıt Da Bedavaya Gelsin!

29 Aralık-7 Ocak 2018 tarihleri arasında geçerli 'Yakıt Bedava Gelsin' kampanyası

Aynı günde ve tek seferde Forum Erzurum Alışveriş Merkezi'nde yapılacak 200 TL ve üzeri alışverişlere 20 TL yakıt kart hediye

Kampanya 29 Aralık-7 Ocak 2018 tarihlerinde geçerlidir. Kampanya kapsamında Forum Erzurum Alışveriş Merkezi'nde aynı günde ve tek seferde yapılacak 200 TL ve üzeri alışverişlere 20 TL, değerinde Petrol Ofisi hediye yakıt (akaryakıt/otogaz) kartı kazanılabilir. Forum Erzurum'daki mağazalardan yaptığınız alışverişlerin fişlerini danışma noktasında ibraz ederek Petrol Ofisi istasyonlarında kullanmak üzere hediye yakıtınızı kazanabilirsiniz.

Forum AVM 'Alışverişe Gelin Yakıt Da Bedavaya Gelsin' Kampanya Şartları

Hediye yakıt kartı madeni yağ ve market alımlarında geçerli değildir. Yüklenen yakıtın kullanılabilmesi için kartın aktif olması şarttır. Positive Card'ınızı aktif hale getirip şifre alabilmek için AKTİF yazıp, bir boşluk bıraktıktan sonra Positive Card üzerinde yer alan 16 haneli kart numarasını, AD ve SOYADINIZI aralarında boşluk bırakarak 7627'ye kısa mesaj olarak göndermeniz gerekmektedir. ÖRNEK AKTİFLEŞTİRME MESAJI: AKTİF 7000190070001900 MEHMET YILMAZ. Petrol Ofisi hediye yakıt* (akaryakıt/otogaz) kartları sadece Positive Card altyapısı ile uyumlu, anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarından yapılacak yakıt*(akaryakıt/otogaz) alımlarında geçerli olacaktır ve nakde çevrilemez. Kampanyaya katılan herkes bu koşulları kabul etmiş sayılır. Kampanya kapsamında Positive Card başvuru formu genel şartları geçerlidir. Omv Petrol Ofisi A.Ş ve Forum Erzurum Avm kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar. Bir kişi aynı gün içerisinde aynı mağazadan en fazla 1 adet fiş/faturayla kampanyaya katılabilir. 200 TL ve üzeri tutarda yapılan alışverişlerde 1 kişinin sadece 1 adet katılım hakkı vardır. Toptan alman satış fiş/faturaları, tütün, tütün mamulleri ve tekel, market alışverişi fiş/faturaları kampanyaya dahil değildir. Kampanyaya alışveriş merkezi çalışanları ve mağaza personelleri katılamaz. Kampanya stoklarla sınırlıdır.

Erzurum Forum AVM: Solakzade Mahallesi, Yavuz Sultan Selim Bulvarı, No:43 Palandöken, Erzurum

İletişim: 0 442 232 70 00

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
1 Ocak 2018 12:31
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza