SEKTÖREL HABERLER

Erzurum'da Geleceği En Parlak Yeni Değerlenen 3 Popüler Konut Bölgesi

Erzurumda Geleceği En Parlak Yeni Değerlenen 3 Popüler Konut Bölgesi
Erzurum'da Geleceği En Parlak Yeni Değerlenen 3 Popüler Konut Bölgesi

Erzurum'un En Kazançlı Yatırım Bölgeleri

Düzenli kentleşmenin hızlanması ve nitelikli inşaat projelerinde yaşanan artış, Erzurum genelinde kimi semtleri en parlak konut bölgesi yaptı.

Merkezi lokasyon, kentsel dönüşüm, ulaşım altyapısındaki değişim, üniversiteye, hastaneye yakınlık gibi nedenler Erzurum'da bazı bölgelerin yüzde 100'ü aşan oranlarda değerlenmesini sağladı. Erzurum Portalı olarak Erzurum Nur Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Uzmanlarından Ferit Turan ile son yıllarda en çok prim yapan ve gelecek vaat eden semtleri sizler için derledik.

Erzurum Nur Emlak

1. Yıldızkent - TOKİ Arası (Çat Yolu)

Özellikle Doğu Anadolu'ya hitap edecek büyük hastane inşaatı, Bostancıoğlu Gayrimenkul'ün yapıma başladığı Kervansaray Yıldızkent projesi bölgeye büyük değer katarken, Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin hastane karşısında yer alan ve TOKİ'lere kadar devam eden alanı imara açması neticesinde en parlak konut bölgelerinden birisi haline geldi.

Erzurum Konut Bölgeleri

2. Tedaş - Ağır Bakım

Şükrüpaşa mahallesinin en alt tarafında yer alan Tedaş ve Ağır bakım arasında kalan bölge Büyükşehir Belediyesi'nin kentsel dönüşümü neticesinden popüler konut bölgeleri arasına girmiştir. Bölgede yapımı yakın zamanda Milli Eğitim Bakanlığı tarafından tamamlanan ve içerisinde Fen Lisesi, Anadolu Lisesi ve Teknik Meslek Lisesi gibi bir çok okul ve pansiyonu barındıran kampüs okul alanı bölgenin değerlenmesinde önemli rol oynamıştır.

Erzurum Konut Bölgeleri

3. Kars Kapı - Hasani Basri

Büyükşehir Belediyesi'nin ErKonut ile yapmış olduğu yeni konut projeleri, yapımı tamamlanan Yeşil Yakutiye projesi, Buhara Konutları ve kentsel dönüşüm Kars Kapı bölgesini popüler konut bölgelerinden birisi haline getirdi.

Erzurum Konut Bölgeleri

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
30 Ekim 2018 22:01
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza