GÜNCEL

BB. Erzurumspor Başkanlığına Seçilen Mevlüt Doğan Kimdir?

BB. Erzurumspor Başkanlığına Seçilen Mevlüt Doğan Kimdir?
BB. Erzurumspor Başkanlığına Seçilen Mevlüt Doğan Kimdir?

BB. Erzurumspor'un Olağanüstü Genel Kurulu İle Yeni Yönetim Kurulunu Belirledi

İbrahim Erkal Kültür Merkezi'nde yapılan BB. Erzurumspor'un olağanüstü genel kurulunda tek liste adayı olarak başkanlık seçimine katılan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mevlüt Doğan başkan oldu.

Mevlüt Doğan Kimdir?

1972 doğumlu Doğan, ilkokulu Erzurum Kurtuluş İlkokulu'nda, ortaokulu Erzurum Gazi Ahmet Paşa Ortaokulu'nda ve lise tahsilini de Erzurum Lisesi'nde tamamladı. Üniversite öğrenimimi ise Erzurum Atatürk Üniversitesi İktisadi ve İdari bilimler Fakültesi İşletme Bölümü'nde yaptı. 20 yılı aşkındır, Uzundere ilçesinde ve Erzurum ilinde vergi rekortmenleri arasında yer alan Mevlüt Doğan, kendi şirketlerinde yöneticilik yapmaktadır.

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim kurulunda ve Sosyal Yardımlaşma Kurumu Mütevelli Heyeti'nde görev almıştır. Kuruluşundan bu tarafa aktif olarak faaliyet gösterdiğim Adalet ve Kalkınma Partisi'nde Erzurum İl Başkan Yardımcılığı yapmış olan Mevlüt Doğan son olarak Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliği yapmaktadır.

Mevlüt Doğan evli ve 2 çocuk babasıdır.

BB. Erzurumspor Yeni Yönetim Kurulu

Başkan: Mevlüt Doğan.

Asıl Üyeler: Ünsal Kıraç, Zafer Aynalı, Mehmettan Özyapar, Ömer Düzgün, Kadir Ovat, Kubilay Tuğoğlu, Tuncay Akpınar, Abdurrahman Şakiroğlu, Ozan Kuduban, Ömer Madırlı, Metin Barlak, Muharrem Toprak, Yavuz Güney, İbrahim Bulut, Hayrettin Aydın, Ethem Tanrıver, Taner Tugay, Murat Avcı, Murat Aslan, Gökhan Yavuz, Hüseyin Üneş, Halil Karapınar, Aziz Hurşit, Ahmet Kaya, Bülent Gül, Savcı Kaya, Ersin Beyazoğlu, Avni Akdemir, Tuncay Atasever, Fuat Demir, Yusuf Cindilli, Ali Kemal Şahintürk, Yavuz Selim Turan, Mehmet Zeki Arıcıoğlu.

Yedek Üyeler: Muzaffer Şahin, Ahmet Dal, Muhyettin Güngen, Fikret Polat, Paşa Tarhan, Osman Akgül, Mustafa Koç, Güngör Şenses, Yavuz Selim Süzgün, Levent Çakmur ve Ali Rıza Aksoy.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
14 Ocak 2018 20:45
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}