GÜNCEL

Yaban Hayvanları Bayram Etti, Cağ Kebapcılar Onları Unutmadı!

Yaban Hayvanları Bayram Etti, Cağ Kebapcılar Onları Unutmadı!
Yaban Hayvanları Bayram Etti, Cağ Kebapcılar Onları Unutmadı!

Erzurum'da, Gençler Yaban Hayatının Beslenmesne Vesile Oldu!

Erzurum'da, Palandöken Gençlik Merkezi, Gençlik Liderleri ile gönüllü gençler, kar ve kış dolayısı ile aç kalma riski bulunan hayvanlara karşı yardım kamkanyası başlattı. Duyarlı esnaftan gıdalar taplandı. Kampanyanın dikkat çeken tarafı ise Cağ kabapçıların yardım eli oldu.

Erzurum, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Palandöken Gençlik Merkezi gönüllüleri yaban hayatını unutmadı.Kış mevsiminin hüküm sürdüğü Erzurum'da yaban hayatı teğet geçmeyen gençler, duyarlı esnaftan topladığı gıdaları Palandöken Dağı'nda doğaya bıraktı.

Erzurum Yaban Hayatı Yemleme

Kırmızı ve Beyaz Etin Yanı Sıra Ekmek ile Yem...

Erzurum GHSİM Palandöken Gençlik Merkezi Gençlik Liderleri ve gönüllü gençler, esnaftan topladığımız kırmızı et, tavuk eti, bayat ekmek ve kuş yemlerini Palandöken Dağında yasayan ve soğuk kış şartlarında yiyecek bulmakta zorluk çeken yabani hayvanlar için doğaya bıraktı.

Erzurum Yaban Hayatı Yemleme

Onlar Bize Emanet...

Palandöken Gençlik Merkezi Liderleri, ve Gönüllüler, kış şartlarında yiyecek sıkıntısı çeken yaban hayvanlarının doğal çevrelerinde sağlıklı yaşaması ve toplumda farkındalık oluşturmak maksadıyla başlatılan "Onlar Bize Emanet" sloganı kapsamında yemleme çalışması yaparak büyük bir duyarlılık örneği göstererek, takdir topladı.

Palandöken Gençlik Merkezi Müdürü Memet Gözütok, yaban hayvanlar için doğaya bırakmış oldukları yemleme ve gıda çalışmasıyla ilgili olarak sahipsiz hiç bir canlının kalmayacağına ifade ederek, "Erzurum'da Soğuk kış günleri yaşıyoruz. Bu yüzden yaban hayatındaki canlıları düşünmek zorundayız. Bundan dolayı yaban hayvanlarını beslemek için ve onları kış şartlarında açlıktan muzdarip olmamaları için çeşitli yiyeceklerden doğaya bırakıyoruz. Fırsat buldukça onları bu şekilde beslemeye devam edeceğiz."

Erzurum Yaban Hayatı Yemleme

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
3 Şubat 2018 00:49
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}