SEKTÖREL HABERLER

Sürprizlerle MNG AVM Doğu Anadolu Alışveriş Festivali (DAF) Başlıyor

Sürprizlerle MNG AVM Doğu Anadolu Alışveriş Festivali (DAF) Başlıyor
Sürprizlerle MNG AVM Doğu Anadolu Alışveriş Festivali (DAF) Başlıyor

Erzurum'da Festival Zamanı

23-24-25 Mart 2018 Erzurum MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi

Tarih, medeniyet, kültür şehri Erzurum'da, Türkiye'nin en büyük 5.si ve Doğu Anadolu'nun En Büyük Alışveriş ve Eğlence Merkezi olan MNG AVM, moda, eğlence, giyim, aksesuar ve daha bir çok alanda sürprizlerin ve büyük indirimlerin yaşanacağı ve 3 gün sürecek Doğu Anadolu Alışveriş Festivalini (DAF) gerçekleştirecek.

Alışveriş Festivali Erzurum'da Bir İlk

Asırlar boyunca Asya ve Avrupa arasındaki uluslararası transit ticaretin önemli bir durağı olan Erzurum, bu konumu sayesinde büyük karlar elde etmişti. 1645 - 1647 yılları arasında Erzurum Gümrüğü'nde katip olan Evliya Çelebi, bu gümrüğün İstanbul ve İzmir Gümrüğünden sonra İmparatorluktaki en işlek gümrük olduğunu belirtir.

Bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan Doğu Anadolu Alışveriş Festivali (DAF), Erzurum'da alışveriş açısından son derece önemli bir organizasyon. Yalnızca Erzurum'da değil çevre illerde ve Doğu Anadolu'da önemli bir festival olacak.

MNG AVM Doğu Anadolu Alışveriş Festivali

Sürprizler ve Büyük İndirimler Doğu Anadolu Alışveriş Festivalinde

23-25-25 Mart 2018 Erzurum MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezinde gerçekleştirilecek alışveriş festivali ile büyük indirimler, sürpriz hediyeler, konserler, yarışmalar ve daha birçok etkinlik ile Erzurum alışveriş ve eğlence merkezi olacak.

Alışveriş Festivali Özellikle İranlı Turistlerin İlgi Odağı Olacak

Baharın habercisi sayılan Nevruz'u yılbaşı olarak kutlayan İranlılarda ev temizliği, büyük çaplı alışverişler ve taşınmalar da genelde bu günlerde yapılıyor. 21 Mart'ta başlayacak tatil ile birlikte, İranlıların en çok tercih ettiği illerin başında gelen Erzurum'da festivalin çok daha hareketli geçmesi bekleniyor.

Erzurum Genelinde Festival Havası Etkili Olacak

Büyük indirimler ve sürprizlerle birçok sektörde gerçekleştirilecek Doğu Anadolu Alışveriş Festivali(DAF) yalnızca MNG AVM'de değil şehrin tamamında festival havasına dönmesi bekleniyor. Çevre illerden ve yurtdışından gelecek ziyaretçiler ve geniş kapsamlı etkinliklerle Erzurum'a ekonomik canlılık kazandıracak alışveriş festivali için çalışmalar devam etmektedir.

Detaylı Bilgi: 0 442 502 38 85

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
10 Mart 2018 18:54
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza