GÜNCEL

Beklenen Yol Projesi İçin Start Verildi!

Beklenen Yol Projesi İçin Start Verildi!
Beklenen Yol Projesi İçin Start Verildi!

Şükrüpaşa Merkeze Viyadük İle Bağlanıyor

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehirde yaşanan ulaşım sorunlarını çözmek için yürüttüğü çalışmalara bir yenisi ekliyor. Yakutiye ilçesinin merkezi ve Şükrüpaşayı 50. Yıl Caddesi ile Dadaş Köy yolu üzerinden birleştiriyor.

Büyükşehir Belediyesi, Fen İşleri Daire Başkanlığı Yol Yapım Şube Müdürlüğü ekipleri, Başkan Mehmet Sekmen'in talimatıyla, tren hattı üzerinden 50. Yıl caddesini Dadaş köy yolu ile Şükrüpaşa'ya bağlayacak yolun yapımına start verildi.

Erzurum 50. Yıl Caddesi ve Şükrüpaşa Viyadük ile Birleşiyor

Kuşkay Önünde Yaşanan Trafik Yoğunluğu Ortadan Kalkacak...

50. Yıl Caddesi'nden başlayıp Şükrüpaşa Nurettin Topçu Bilgi Evi'nin önünden geçecek olan yeni bağlantı yoluyla Kuşkay önünde çileye dönüşen trafik rahata kavuşacak.

TCDD ve Belediye Protokol İmzaladı...

Büyükşehir Belediyesi, meclis kararıyla, 'Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı' ilan edilen bölgede, TCDD Genel Müdürlüğü ile kurum arasında imzalanan protokol kapsamında, Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı Harita Şube Müdürlüğü tarafından yapılan 3194 Sayılı İmar Kanunu hükümlerine istinaden imar uygulaması yapılarak, yeni yollar oluşturuldu.

Erzurum 50. Yıl Caddesi ve Şükrüpaşa Viyadük ile Birleşiyor

Tren Hattına Dokunulmayacak...

30 metre genişliğinde 500 metre uzunluğunda yapılacak yeni yolla, TCDD tren hatlarının geçtiği güzergahta gerçekleştirilecek olan üst viyadük yardımıyla 50. Yıl Caddesi Şükrüpaşa Mahallesi'ne bağlanacak.

Belediyeden paylaşılan bilgide, vatandaşların, "Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e teşekkür ediyoruz. Şükrüpaşa Mahallesi'nden 50.Yıl Caddesi'ne ve oradan da Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'na geçmek bir hayli zaman alıyordu. Şimdi yapılan yeni bağlantı yolla söz konusu iki mevkiye gidiş ve gelişler daha kısa sürede gerçekleşecek. Başkanımıza söz konusu hizmetten ötürü teşekkür ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
24 Mart 2018 17:14
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}