SPOR

Buzda Heyecan Başladı, Türkiye'nin Rakipleri, Maç Saatleri ve Sonuçları!

Buzda Heyecan Başladı, Türkiyenin Rakipleri, Maç Saatleri ve Sonuçları!
Buzda Heyecan Başladı, Türkiye'nin Rakipleri, Maç Saatleri ve Sonuçları!

U18 Buz Hokeyi Dünya Şampiyonası Başladı

Uluslararası Buz Hokeyi Federasyonu (IIHF) Erkekler 18 Yaş Altı Dünya Buz Hokeyi Şampiyonası 3'ncü Klasman A Grubu mücadelesi, Erzurum'da başladı. Türkiye ilk maçında İsrail'e 2-0 yenildi. İkinci karşılaşmada ise Meksika'yı 3-1 ile geçti.

Erzurum, Merkez Palandöken ilçesindeki 2 bin kişilik buz pateni salonunda düzenlenen ve çok sayıda sporseverin heyecanla izlediği organizasyon öncesi bir konuşma yapan Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, sporcu, teknik heyet ve hakemlere başarı dileklerinde bulundu.

U18 Buz Hokeyi Dünya Şampiyonası Erzurum IIHF

2026 Kış Olimpiyatlarına Bir Adım Daha...

Spor tesislerinin modernliği, ulaşımın kolaylığı ve üst düzey güvenilirliği ile sporda bir marka şehir olan Erzurum'un yıllık ortalama olarak ondan fazla uluslararası turnuvaya, 100'den fazla ulusal turnuvaya ev sahipliğini yaptığını vurgulayan Azizoğlu, "Türkiye'nin spor başkentlerinden biri olan Erzurum, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da ilan ettiği gibi 2026 Kış Olimpiyatları'na ev sahipliği yapmak için bütün hazırlıklara son sürat başladık. Spor organizasyonlarında zirve bir şehir olduğumuzu yapılan uluslararası turnuvalarda gösterdik. İnşallah 2026 Dünya Kış Olimpiyatları'nı da Erzurum'da yaparak bu tecrübeyi taçlandıracağız. Buz Hokeyi erkekler U18 Dünya Şampiyonası'na katılan takımlara başarılar diliyorum. Sporseverlerin bol heyecanlı ve keyifli karşılaşmalar izlemesini temenni ederek, sporun sevgi, barış ve kardeşlik olduğunu Erzurum'dan bütün dünyaya taşımanın heyecanının yaşadığımızı bir kez daha vurgulamak istiyorum" diye konuştu.

Vali Seyfettin Azizoğlu ve Dünya Buz Hokeyi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Petr Briza'nın start verdiği şampiyonaya; Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mevlüt Doğan, Vali Yardımcısı Ayhan Terzi, Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu Başkanı Halit Albayrak, Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Selami Keskin ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Uluslararası Buz Hokeyi Federasyonu (IIHF) Buz Hokeyi Erkekler U18 Dünya Şampiyonası 1 Nisan tarihine kadar devam edecek.

U18 Türkiye Milli Takımının, Erzurum'da karşılaşmaları ise şu şekilde:

  • 26 Mart 2018- 20.00 : İsrail-Türkiye (Maç Sonucu 2-0);
  • 27 Mart 2018- 20.00 : Meksika-Türkiye (Maç Sonucu 1-3);
  • 29 Mart 2018- 20.00 : Belçika- Türkiye
  • 30 Mart 2018- 20.00 : Çin Tayvanı- Türkiye
  • 1 Nisan 2018- 20.00 : Bulgaristan- Türkiye

U18 Buz Hokeyi Dünya Şampiyonası Erzurum IIHF

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
28 Mart 2018 14:56
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}