ŞEHRİ KEŞFET

Erzurum'un, Türkiye'de Benzeri Olmayan Kamp Merkezi!

Erzurumun, Türkiyede Benzeri Olmayan Kamp Merkezi!
Erzurum'un, Türkiye'de Benzeri Olmayan Kamp Merkezi!

Avrupa'nın Gözdesi Neden Olmasın!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin sportif yatırımlarından biri olan, 'Yüksek İrtifa Kamp Merkezi' Türkiye'de benzersizliği ile dikkat çekiyor. Merkez, Dünya standartlarında olma özelliği ile Avrupa'da ilk sıralarda yer alıyor. Yapılacak tanıtım çalışmaları ile merkez Avrupa'nın gözdesi olabilir.

Bu bağlamda, Yüksel İrtifa Kamp Merkezinde belediye ve kamu çalışmaları önem kazanıyor. Her sezon çeşitli bakımlardan geçen alanda çim havalandırma çalışmaları her yıl yapılıyor.

Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi

FİFA Standartlarında 11 Çim Saha...

FİFA standartlarında, 11 çim saha içinde bulunduran merkez, sporun birçok branşına hitap ediyor. Buda merkezin ilk 4 yılda 220 yerli ve yabancı futbol kulübü ağırlamasına vesile oluyor.

Doktor, fitnes, hakem, masaj ve modern soyunma odalarıyla UEFA ve FIFA standartlarına uygun kriter ve kalitesiyle Türkiye'nin yükselen yıldızı olan kamp merkezi, bütün bu özellikleriyle kamp ve hazırlık çalışmalarında Türkiye'de benzersiz bir spor merkezi özelliğine sahip...

Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi

Avrupa Takımlarının Gündeminde Yer Almalı...

Avrupa takımlarının sürekli gündeminde yer alması önem arz eden kamp merkezi, Palandöken Dağı'nın eteklerinde 2 bin rakımın üzerinde, kondisyon depolayan sporculara güç kazandırıyor.

Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, yabancı kulüpler, Süper Lig ekipleri ile 1., 2. ve 3. Lig futbol takımlarına göz kırpıyor.

Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi

Merkez Eğitimde Veriyor...

Merkez çeşitli eğitimlerede öncülük ediyor. Bunlar, Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörlüğü tarafından Pro Lisans UEFA A Lisans Kursu ile UEFA B Lisans Kursları ve Kız ve Erkek Futbol Köyleri Projesi kapsamında uzmanlar tarafından ileri seviyede futbol eğitimleri olarak öne çıkıyor.

Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi Başkan Sekmen

Başkan Sekmen, 'Erzurum Spor Şehridir' Diyor...

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kentte hayata geçen sportif yatırımlarla Erzurum'un kış sporları ve kamp merkezi konumuna ulaştığını belirtiyor.

4 yılda il genelinde 50'yi aşkın sportif yatırıma imza attıklarını aktaran Başkan Sekmen, Erzurum'un bugün gelinen noktada 54 bin 411 lisanslı sporcuya sahip Türkiye'nin en önemli spor şehri olduğunu söylüyor.

Yüksek İrtifa Kamp Merkezi ile birlikte Erzurum'un Avrupa'da kamp yapmak için en ideal kentler sıralamasında yer aldığını anlatan Başkan, "İkinci etabı tamamlanan Yüksek İrtifa Kamp Merkezi ile Avrupa'nın tercih ettiği kentler arasında Erzurum da yer aldı" şeklinde konuştu.

Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezi

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
17 Mayıs 2018 03:25
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}