SEKTÖREL HABERLER

Erzurum'da 21. Yılında Nezafet Temizlik'ten Profesyonel Koltuk Yıkama

Erzurumda 21. Yılında Nezafet Temizlikten Profesyonel Koltuk Yıkama
Erzurum'da 21. Yılında Nezafet Temizlik'ten Profesyonel Koltuk Yıkama

Nezafet Temizlik halı, çamaşır, battaniye, yorgan temizliğinin yanı sıra müşterilerine profesyonel koltuk temizleme hizmetleri de sunmaktadır

Her modelde koltuklar yapısına uygun olarak özel cihazlarla % 100 leke çıkarma garantisi ile temizlenerek hijyenik hale getirilmektedir. Erzurum'da temizlik sektöründe en köklü ve en eski firması olan Nezafet Temizlik Grubu koltuk temizliğinde de müşterilerine profesyonel ve leke çıkarma garantili temizliği, güler yüzlü hizmeti ile öncü olmaktadır.

Oturma gurubu, koltuk takımları, sandalyeler, kanepeler ve benzeri ürünler yerinde temizleme işlemleri profesyonel ekipleri ve son teknoloji ürünü cihazları ile gerçekleştirilmektedir. Her model için türüne en uygun malzemeler kullanılarak daha etkili sonuçlar elde edilmektedir. Koltuklarınızın dokusuna derinlemesine nüfuz eden tam otomatik cihazlarla kir ve leke çıkarma işlemi yapılarak aynı zamanda hijyen sağlanmaktadır.

Erzurum'da ilk ve tek leke çıkarma garantisi veren Nezafet Koltuk Yıkama, profesyonel kolltuk yıkama hizmeti ile her türlü özel koltuk ve kanepe türü için özel kuru temizleme yöntemleri ile pratik ve etkili çözümler sunmaktadır.

İletişim: 0 442 234 05 59 - 0 532 653 24 38

Web: www.nezafethaliyikama.com

Facebook: @nezafettemizlik

İnstagram: @nezafettemizlik

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
29 Nisan 2018 21:48
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza