SEKTÖREL HABERLER

Erzurum Şartlarına Göre Büyütülmüş Fidanlar, Şahinler Fidancılık'ta!

Erzurum Şartlarına Göre Büyütülmüş Fidanlar, Şahinler Fidancılıkta!
Erzurum Şartlarına Göre Büyütülmüş Fidanlar, Şahinler Fidancılık'ta!

Şahinler Fidancılık ve Peyzaj!

Dadaşkent semtinde bulunan fidanlığı ile verimliliği çok yüksek, bölge şartlarına göre yetiştirilen ve güçlendirilen fidanlar satışa sunuluyor.

Erzurum’da park ve bahçe düzenlemesinde ağaç ve bitki çeşitliliğini artırmayı hedefleyen Şahinler fidancılık ve peyzaj, yaptıkları özverili çalışmaları ile verimliliği yüksek sonuçlar elde edilmektedir. Şahinler Fidancılığın diğer kuruluşlardan önemli bir farkı, ithal edilmiş de olsa, bitkinin Erzurum şartlarında en az bir veya birkaç yıl büyütülmesi, toprak ve iklim şartlarına alıştırılmasıdır.

Erzurum Şahinler Fidancılık ve Peyzaj

Erzurum'da peyzaj uygulamalari ve süs bitkileri satışıyla kalite ve çeşitliliği üst düzeyde tutan Şahinler fidancılık peyzaj 12 yıllık bölge deneyimi ve yüzlerce referansı ile hizmeti üst düzeye çıkarmıştır. Erzurum ve bölge şartlarına uygun meyve ağaçları, süsü bitkileri, çalı grupları satışı, çim ekimi, rulo serimi, otomatik sulama sistemi yapımı ve sessiz bahçe argümanlariyla bolgede peyzaj sektöründe öncü olmaktadır.

Erzurum Şahinler Fidancılık ve Peyzaj

Şahinler fidancılık ve peyzaj Erzurum’da fidancılık alanında yerli ve ithal süs bitkileri, meyve ağaçları, çalı grupları, gül ve mevsimlik çiçekler ve diğer ürün çeşitleriyle hizmet vermektedir. Periyodik bahçe bakımları ile sürekli hizmet anlayışını benimsemektedir.

Erzurum Şahinler Fidancılık ve Peyzaj

Şahinler fidancılık ve peyzaj, bölgenin şartlarına uygun bir şekilde büyütülmüş ve güçlendirilmiş bahçe bitkilerinin üretimini gerçekleştirerek elde edilen özel çeşitleri ile Erzurum’un park ve bahçelerine kazandırılması amacıyla satışa yönelik çalışmalar yapmaktadır.

Erzurum Şahinler Fidancılık ve Peyzaj

Şahinler fidancılık ve peyzaj, yapısal uygulamaları, proje, tasarım ve peyzaj uygulamaları ile güçlü ekibi ile profesyonel hizmet sunmaktadır. Yılların verdiği tecrübe ve yüzlerce referansı ile yaşanabilir bir çevre için çalışmalar sürdürmektedir.

Erzurum Şahinler Fidancılık ve Peyzaj

Şahinler fidancılık ve peyzaj,Gübretaş Bahçem, Akademi Tohum, Turba Makro-Vit ve İstanbul Tohumculuk ürünlerini kullanmaktadır.

Adres:İhsan Doğramacı Bulvarı üzeri, Erzurum Arsa Ofisi karşısı, yukarı BİM yanı, Dadaşkent, Aziziye / Erzurum

Telefon: 0 442 327 44 11 veya 0 532 304 79 78

Erzurum Şahinler Fidancılık ve Peyzaj

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
7 Haziran 2020 11:20
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza