SONA EREN KAMPANYALAR

Gencallar İle Giyim Alışverişinde Erzurum'da Yeni Bir Dönem Başlıyor!

Gencallar İle Giyim Alışverişinde Erzurumda Yeni Bir Dönem Başlıyor!
Gencallar İle Giyim Alışverişinde Erzurum'da Yeni Bir Dönem Başlıyor!

Gencallar, Yeni Mağazasıyla Erzurum MNG Alışveriş Merkezinde Açıldı!

Büyük markaları cazip fırsatlar ve 15 aya kadar taksit imkanı ile sunan Gencallar, eski zamanlarda olduğu gibi kredi kartına ihtiyaç olmadan Taxitcard ile elden taksit imkanı ile giyim alışverişinde Erzurum'da yeni bir dönem başlatıyor. Mobilya ve ev tekstil mağazalarında sıklıkla kullanılan elden taksit imkanı artık Gencallar Mağazası ile giyim sektöründe de mevcut.

Erzurum Gencallar

Özel günlerde farklı kampanyalar ile Gencallar, müşterilerine hem fiyatlar, hem farklı ödeme ve taksit seçenekleri ile cazip fırsatlar sunuyor.

200 den fazla giyim markasını bir mağaza buluşturan Gencallar'da, kadın, erkek, genç aktif spor, ayakkabı ve çocuk reyonları bulunuyor.

Temelleri uzun yıllar önce Samsun'da küçük bir mağazada atılan Gencallar bugün perakendecilik sektörünün önde gelen isimlerinden biri haline gelmiştir. 1976 yılında Kadıköy'de açılan ilk mağazası ile devam eden süreçte Gencallar, bir taraftan mağazalarını yenilerken diğer taraftan da hızla büyümeye başarısını sürdürmektedir.

Erzurum Gencallar

Seçkin kataloğu ile, kaliteli ürünleri ulaşılabilir fiyatlarla sunan Gencallar, büyük ilgi gören taksitli satış sistemi sayesinde geniş kitlelere ulaşmıştır. Marka, Türkiye genelinde bugün 700.000'in üzerinde kredi kartı müşterisi ve yeni mağaza yatırımları ile büyümeye devam etmektedir.

Adres: MNG Alışveriş Merkezi, B1 katı, Migros yanı

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
27 Temmuz 2018 01:12
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza