SPOR

Süper Lig Ekipleri, Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezinde

Süper Lig Ekipleri, Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezinde
Süper Lig Ekipleri, Erzurum Yüksek İrtifa Kamp Merkezinde

Kamp Merkezi, 4 Yılda 220 Yerli ve Yabancı Futbol Kulübünü Ağırladı

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Uluslararası Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, 4 yılda 220 yerli ve yabancı futbol kulübünü ağırlayarak şehrin tanıtımına ciddi katkı sağlıyor.

Kamp bugünlerde ise 2018-2019 futbol sezonuna hazırlanan Süper Lig ekipleri Çaykur Rizespor, Alanyaspor, Akhisarspor, Antalyaspor, Kayserispor ile Birinci Lig ekiplerinden Altınorduspor'u ağırlıyor.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Yüksek İrtifa Kamp Merkezinde kamp yapan takımları ziyaret etti. Sporculara tatlı ikram eden Başkan, Erzurum'un 100'ü aşkın sportif tesisi ve olimpiyat yatırımlarıyla Türkiye'de kış sporlarının merkezi olduğunu paylaştı.

Başkan Sekmen, "Erzurum, 100'ü aşkın uluslararası ölçekteki şampiyona ve dev organizasyonlarla Avrupa'nın seçkin sportif destinasyonları arasında yer almaktadır. Şehrimizde hayata geçen yatırımlarla hem ekonomik gelişim hem de sosyal ve sportif kalkınma aynı ölçekte gerçekleşmiştir. Zira 10 yıl önce 5 bin sporcusu bulunan ilimizin şuan itibariyle 50 bini aşkın lisanslı sporcusu bulunmaktadır" diye konuştu.

Yüksek İrtifa Kamp Merkezi

Erzurum'un Tanıtımına Spor Katkısı!

Başkan Sekmen, "Erzurum, ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarıyla sporda marka bir şehir haline geldi. 4 yılda yapılan 105 ulusal ve uluslararası spor organizasyonlarıyla şehrimizi dünyaya duyurduk" ifadelerine yer verdi.

Erzurum'un, yarı maraton, tenis, karate, güreş, futbol, sürat pateni, dağcılık, kızak, kayak, yaz ve kış spor okulları, buz hokeyi, kış sporları, kick boks ve salon sporlarındaki önemli organizasyonlar ile zirveye ulaştığını aktaran Başkan, "Belediyemiz ile birlikte şehrimiz; sporda yerel, yaygın ve Avrupa medyasında önemli bir yer edindi. Önemli sportif yatırımlarımızdan biri olan Yüksek İrtifa Kamp Merkezi ile 4 yılda 220 yerli ve yabancı futbol kulübünü ağırladık. Sporun bütün branşlarına hizmet eden merkezimizde Türkiye Futbol Federasyonu Futbol Gelişim Direktörlüğü tarafından Pro Lisans UEFA A Lisans Kursu ile UEFA B Lisans Kursu da düzenleniyor. Merkezde Kız ve Erkek Futbol Köyleri Projesi kapsamında uzmanlar tarafından ileri seviyede futbol eğitimi de veriliyor. FIFA ve UEFA standartlarına sahip kamp merkezimiz, önümüzdeki yıllarda Avrupa'nın en iyi kamp merkezlerinden biri olacak "dedi.

Yüksek İrtifa Kamp Merkezi

Yüksek İrtifa Kamp Merkezi

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
12 Temmuz 2018 12:17
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}