ERZURUMSPOR

Özdilek, Kolay Kaybetmeyen ve Kazanmayı Alışkanlık Haline Getiren Takım Olacağız!

Özdilek, Kolay Kaybetmeyen ve Kazanmayı Alışkanlık Haline Getiren Takım Olacağız!
Özdilek, Kolay Kaybetmeyen ve Kazanmayı Alışkanlık Haline Getiren Takım Olacağız!

B.B. Erzurumspor Taraftarını Sevindirirken Kümecileri Üzdü!

B.B. Erzurumspor teknik direktörü Mehmet Özdilek 0-0 beraberlikle sonuçlanan Trabzonspor maçı sonrası, oyuncularını tebrik etti. Kaçan 3 puana ise hayıflandı.

Maç öncesinde, 'Trabzonda 1 puan denilse, cebinize koymak isteyeceğiniz sonuç' olur ifadelerini dile getiren bir dönemin Şifo lakaplı futbolcusu Özdilek, oyunun akışı ve gidişatının kaçan 3 puana üzülmelerine neden olduğunu söyledi.

Trabzonspor maçında alınan sonucu Milli Takım maçı dolayısıyla verilen arayı iyi değerlendirmeye bağlayan Özdilek, karşılaşma öncesi tüm opsiyonları değerlendirdiklerini aktarıyor.

B B Erzurumspor

Sosyal Medyanın Hareketlendiği Maç...

Özdilek, Trabzonspor açısından hafta içinder sosyal medyaya yansıyanlar ile B.B. Erzurumspor maçının ne kadar önemli olduğunu gözlemlediklerini ifade ediyor. Takımının ise taktiksel anlamda üzerine düşeni yaptığına dikkat çekiyor. Bu arada küme söylemlerinin sahipleri ise cevabını alıyor.

Üzülünen noktaların ise girilen pozisyonlarda biraz daha derli toplu olunması ile buradan alınacak 3 puanın kaçması olarak değerlendiren Özdilek, son 2 haftada alınan puanların herkesi mutlu ettiğini ama kendisini takımının oyunu ve hırsının daha mutlu ettiğini kaydediyor.

B B Erzurumspor

Kasımpaşaspor Maçında Hedef Galibiyet...

Bu maçın bir anlam ifade edebilmedsi için 5 gün sonra Cumartesi Erzurum'da oynanacak maçta Kasımpaşa'yı mutlak yenmeleri gerektiğini vurguladı.

Taraftaları unutmayan Özdilek el birliği ile takımlarını beklenen noktaya taşıyacaklarını ve kolay kaybetmeyen ama kazanmayıda alışkanlık haline getirmeye çalışan bir takım olacaklarını ayrıca forveti hareketlendirmeleri gerektiğinide bu maçta gördüklerini sözlerine ekliyor.

B B Erzurumspor

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
23 Ekim 2018 11:15
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}