BİLİYOR MUYDUNUZ?

Doğu Ekspresi, En Popüler Yolculuk!

Doğu Ekspresi, En Popüler Yolculuk!
Doğu Ekspresi, En Popüler Yolculuk!

Bu Yolculuk Son Yılların En Popüleri!

Son yılların en ucuz ve en popüler yolculuğu Doğu Ekspresi Ankara'dan, Erzincan, Erzurum ve Kars'a bu yıl sonuna kadar 60 bin yerli ve yabancı turisti taşımayı planladığı iddia ediliyor.

Her geçen yıl daha popüler hale gelen Doğu Ekspresi'nde yolculuk yapmak, yataklı ve kuşetli vagonlarda yer bulabilmek için haftalar hatta aylar öncesinden yer ayırtılması gerektiği dillerde dolaşıyor. Her gün dolu bir şekilde Ankara'dan doğuya yolcu taşıyan tren ekomileride canlandırıyor.

Erzurum'da iş dünyası ve vatandaşlar, şehrin tercih edilirliğinin artırılması adına çalışmalara imza atılması gerektiğini ifade ediyor. Akıllarda ise '60 bin yolcu taşınıyor ama kaçı Erzurum'u tercih ediyor?' sorusu var. Bu sorunun cevabını ararken, öğle saatlerinde Gar Müdürülüğü önüne gidip, şehre doğru akacak yerli ve yabancı turistleri göremeyerek beklentilerimizin hüsrana dönüşmesini istemiyoruz. Erzurum'un, sosyal medyada yeni akımlar arasında yer alan bu yolculuk için gereken çalışmaları yaptığını düşünmek istiyoruz.

Bu arada, Ankara'dan yola çıkan Doğu Ekspresi'yle yaklaşık 21 saatlik yolculuk sonra Erzurum'a ulaşanların, 'Keşke Yolculuk Daha Uzun Sürse' dediklerini aktarmak isteriz.

Doğu Ekspresi ile ilgili detaylar için tıklayınız.

Doğu Ekspresi Erzurum

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
27 Kasım 2018 13:25
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza