EKONOMİ

Efsane Cuma İndirimleri Ne Demek? Ne Zaman Başlıyor? Ne Zaman Bitiyor? Hangi Firmalar Katılıyor?

Efsane Cuma İndirimleri Ne Demek? Ne Zaman Başlıyor? Ne Zaman Bitiyor? Hangi Firmalar Katılıyor?
Efsane Cuma İndirimleri Ne Demek? Ne Zaman Başlıyor? Ne Zaman Bitiyor? Hangi Firmalar Katılıyor?

Efsane Cuma, Süper Cuma ve Şahane Cuma!

Son günlerde Türkiye ve Dünya Efsane Cuma indirimi ne demek ve zaman sorusunu araştırıyor. Hepsiburada ve Trendyol reklamları ile duyrulan indirimler merak ediliyor.

Hepsiburada internet alışveriş ortamı 2018'de Türkiye'de Efsane Cuma indirimlerini 23 Kasım'da başlattı. Bunun yanında bir çok dünya markasının yanında, Gitti Gidiyor Süper Cuma, Koçtaş, Media Markt'ta Şahane Cuma indirimleri uyguluyor. Unutmayın bu indirimlere, internet üzerinden erişim sağlayabildiğiniz mağazalar, firmalar ve online alışveriş siteleri üzerinden ulaşabiliyorsunuz.

Şahane Cuma İndirimleri

İndirim Var İse Söyleme ve Gerisine Bakan Yok Mu?

Bazen bir gün, bazaen her Cuma, bazen ise bir hafta süren bu indirimlerden, Efsane Cuma indirimlerine dönüşen bu reklam aslında Dünya genelinde uygulanan Kara Cuma'dan başkası değil. Müslüman coğrafyalarda tepki ile karşılanan 'Kara Cuma' bir çok ülkede devam ediyor.

Burad dikkatlerden kaçmayan yer yer oluşan tepkiler sonuç verdi ve Kara Cuma 'Efsane Cuma', 'Süper Cuma' ve 'Şahane Cuma' oldu. Bu günde dünyanın önde gelen perakendecileri önemli indirimler yapmaktadırlar. Özellikle Amerika'da bazı mağazalar, ürünlerini maliyetine satışa çıkarıp yoğun taleple karşılaşıyorlar.

Son yıllarda ülkemizde de bazı mağazalar Kara Cuma ismi altında çeşitli etkinlikler yapıyor. Elbette bu etkinliklerin, Amerika'daki gibi büyük oranda olduğunu söyleyemeyiz.

Müşteriler Efsane Cuma'da Hepsiburada üzerinden seçtikleri ürünlerden oluşturdukları 750 - 15.000 TL aralığındaki sepetleri için sigorta ücreti ödemeden anında kredili alışveriş yapabiliyor.

Efsane Cuma İndirimleri Ne Demek?

Süper Cuma İndirimleri

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
23 Kasım 2018 10:34
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}