POLİTİKA

Sosyal Medya Çalkalanıyor Serdar Sevimli, Aday Mı Değil Mi?

Sosyal Medya Çalkalanıyor Serdar Sevimli, Aday Mı Değil Mi?
Sosyal Medya Çalkalanıyor Serdar Sevimli, Aday Mı Değil Mi?

Adaylığı İle Sosyal Medyada Gündem Olan Sevimli Tekrar Gündemde!

Erzurum Onu Konuşuyor, Ünlü Kalp Dokturu Prof. Dr. Serdar Sevimli Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığına Aday Mı Değil Mi?

31 Mart yerel seçimleri için Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığına Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'den aday gösterilen Prof. Dr. Serdar Sevimli sosyal medyada gündem olmuştu. Sevimli, Cumhur İttifakı ile gelinen noktada ise kesinlik kazanmayan söylentilere göre adaylıktan çekildiği iddia ediliyor ve konuşuluyor.

Son Dakika Bilgiler! (Serdar Sevimli'den Açıklama, 02.12.2018, 03:00);

Büyükşehir belediye Başkanlık adaylığı bilmeceye dönüşen Sevimli 2 Aralık gece saat 3 gibi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sosyal medyada paylaşılan ve birinci şahıslardan duyulmuş gibi anlatılan bilgileri DİKKATE ALMAYINIZ. Bu bilgiler şahsi kanaatlerden oluşmaktadır. Elbette ki saygı duyuyoruz. Ülkemizi ve hususen şehrimizi ilgilendiren bu hassas süreçte, partimizin ve mensuplarımızın çalışma şevkini kıracak hareket söylem ve sosyal medya paylaşımlarına dikkat etmenizi rica ediyorum. Ayrıca hangi niyetle olursa olsun EYLEM,YÜRÜYÜŞ gibi çağrılara kesinlikle itibar etmeyiniz. Şunu bilmenizi istiyorum ki; Genel başkanımız, Erzurum milletvekilimiz, il başkanımız, MYK üyelerimiz ve partimizde görevli her birey; DEVLETİMİZİ, MİLLETİMİZİ ve hususen ERZURUM'u ilgilendiren konularda en üst düzeyde hassasiyete sahiptir. Milliyetçi Hareket Partisine gönül vermiş ülküdaşlarımızın ve parti ayırımı yapmadan karşılıklı muhabbet beslediğimiz tüm kardeşlerimizin, seçim hazırlıklarının yapıldığı bu günlerde, bize yakışan duruşu sergilememizde yardımcı olacaklarına tüm kalbimle inanıyorum. Kaderin memleketimiz için en hayırlı şekilde tecelli edeceğine eminiz. Saygılarımla..." ifadelerine yer verdi.

Prof. Dr. Serdar Sevimli Kimdir?

Prof. Dr. Serdar Sevimli

1975 yılında Erzurum Pasinler'de dünyaya gelen Prof. Dr. Serdar Sevimli ilk, orta ve lise öğrenimini Pasinler'de tamamladı. 1998 yılında Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun oldu.

1998 yılında Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olan Prof.Dr. Serdar Sevimli, 1999-2004 yılları arası Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Ana Bilim Dalında, Kardiyoloji ihtisasını tamamlayıp, uzman oldu.

2014 Yılında Profesör Olarak Genç Profesörler Arasına Girdi

Siyami Ersek Hastanesinde ritim bozuklukları üzerinde çalışmalar yaptıktan sonra Atatürk Üniversitesine "Artimi Laboratuarı"nın kurulmasına öncülük etti. 2011 yılında Transkateter Aort Kapak İmplantasyonu (TAVI) uygulamasının Türkiye'deki öncülerinden oldu.

Prof. Dr. Serdar Sevimli'nin saygın indekslerde taranan dergiler basta olmak üzere, yurtdışı ve yurtiçi dergilerde yayımlanmış 120'nin üzerinde makalesi, yurt dışı ve yurtiçi sempozyumlarda çok sayıda bildirisi bulunmaktadır. İyi derecede İngilizce bilen Sevimli, evli ve iki çocuk babasıdır.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
2 Aralık 2018 09:30
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}