ALIŞVERİŞ MERKEZLERİ

Erzurum'un En İyi Alışveriş Merkezi, Konum, Ulaşım ve Tarihi Eserlere Yakınlığı İle Hangisi?

Erzurumun En İyi Alışveriş Merkezi, Konum, Ulaşım ve Tarihi Eserlere Yakınlığı İle Hangisi?
Erzurum'un En İyi Alışveriş Merkezi, Konum, Ulaşım ve Tarihi Eserlere Yakınlığı İle Hangisi?

Bu Değerlendirme 3 Başlıkla Sonuca Ulaşıyor!

1988’den itibaren, İstanbul başta olmak üzere, Türkiye genelinde ciddi bir müşteri portföyüne ulaşan alışveriş merkezilerinden, Erzurum’da kaç tane var? En iyisi hangisi? Sorularına cevap arıyoruz.

İlk olarak Erzurum’da, 3 büyük AVM’nin faaliyet gösterdiğini belirtmiş olalım. Bunlar içerisinde, konum, ulaşım ve turistik yerlere yakınlık ile 3 başlıkta en iyi alışveriş merkezinin Palerium AVM olduğunu ifade etmek isteriz.

İşte Sıralama...

Palerium AVM

1- Palerium AVM

Erzurum’da ki AVM’ler arasında, konum, ulaşım ve turistik yerlere yakınlığı ile en iyi olarak karşımıza ilk sırada Palerium AVM yer alıyor.

1 Mayıs 2014 tarihinde kapılarını açan Palerium AVM, Yakutiye ilçesinde, şehrin merkezinde, Cumhuriyet Caddesi üzerinde yer alıyor. Ulaşım bakımından şehrin her noktasına eşit mesafede olan AVM’ye toplu taşıma ile varıla biliyor. Tarihi eserlerin bulunduğu Kültür Yolu ve Taşhan’a (Oltu taşı Tesbihçiler Çarşısı) yürüme mesafesi ile dikkat çeken Palerium AVM Palandöken Kayak Merkezine ise 15 dakikalık mesafede bulunuyor.

Forum Erzurum AVM

2- Forum Erzurum AVM

Palandöken ilçesinde yer alan, konum, ulaşım ve turistik yerlere yakınlığı ile ikinci sırada Forum Erzurum AVM yer alıyor.

21 Ekim 2009 tarihinde kapılarını açan Forum Erzurum AVM, Palandöken Kayak Merkezine yakınlığı ile dikkat çekiyor. Forum Erzurum AVM’den şehir merkezine ve tarihi eserlerin bulunduğu Kültür Yolu ve Taşhan’a (Oltu taşı Tesbihçiler Çarşısı) ortalama 20 dakikada ulaşmak mümkün.

MNG AVM

3- MNG AVM

Yakutiye ilçesinde yer alan, konum, ulaşım ve turistik yerlere yakınlığı ile MNG AVM üçüncü sırada yer alıyor.

1 Ekim 2017 tarihinde kapılarını açan MNG AVM, Terminal Caddesi üzerinde yer alıyor. Diğer AVM’lere kıyasla şehrin dışında kalan MNG AVM Palandöken Kayak Merkezine ortalama 25 dakika, Kültür Yolu ve Taşhan’a (Oltu taşı Tesbihçiler Çarşısı) ortalama 30 dakika mesafededir.

Erzurum En İyi Alışveriş Merkezi Hangisi?

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
27 Ağustos 2019 22:34
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza