EKONOMİ

Her Kese ve Her Keseye, Kese Market!

Her Kese ve Her Keseye, Kese Market!
Her Kese ve Her Keseye, Kese Market!

'40 Yıllık Alışveriş Sepetiyim Böyle Market Görmedim'

Erzurum'da adı ile dikkat çeken ve sektöründe farklı olacağını, '40 Yıllık Alışveriş Sepetiyim Böyle Market Görmedim!' sloganı ile veren 'Kese Market' kapılarını müşterilerine açtı.

Bir Vizyon Gıda kuruluşu olup, 'Herkese Her Keseye Uygun' iddiasında olan Kese Market, 12 Ocak'ta süper indirimlerle Şükrüpaşa Nurrettin Topçu Bilgi Evi yanı başında müşterileri ile buluştu.

Açılışta, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen ve Erzurum Ticaret Odası Başkanvekili Muammer Aydın ile Vizyon Gıda Yönetim Kurulu Üyeleri Talip Türken ve Olcay Ertaş kurdeleyi birlikte kestiler.

Kese Market Açıldı

Şehir Ekonomisi Canlanıyor...

Burada, Başkan Sekmen, Erzurum'da perakende sektörünün sürekli ivme kazandığını ve birbiri ardına yapılan yatırımlar sayesinde şehir ekonomisinin canlandığını söyledi.

Erzurum'a Kese Market'i kazandıran Vizyon Gıda yönetimine teşekkür eden Başkan, "Erzurum'da yeni bir marka oluşturdukları, istihdam sağlayarak işsizliğe karşı kalkan oldukları ve halkımızın kesesini düşündükleri için Kese Market'e girişimcilerine teşekkür ediyorum. Bizler yatırımcılarımızın her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz" dedi.

Her Kese ve Her Keseye, Kese Market!

Vizyon Gıda, 'Kese Market' İle Parekende Sektöründe...

Kese Market'i Erzurum'a kazandıran Talip Türken ise Vizyon Gıda olarak bugüne kadar perakende sektörüne yönelik olarak tedarik hizmeti verdiklerini bugün ise Kese Market adıyla perakende sektörüne girdiklerini iletti.

Türkiye ekonomisinin sürekli canlı ve diri tutulmaya ihtiyacı olduğunu sözlerine ekleyen Türken, "Biz de Türkiye'yi mali yönden zayıflatma planları yapanlara en güzel cevabı yeni bir yatırım yaparak verdik. Böyle bir dönemde halkımızın kesesini düşündüğümüz için de, marketimize 'Kese' ismini verdik. Erzurum'un ve Erzurum halkının kesesini doldurmak için geldik" diye konuştu.

Kese Market Nerede?

Adres: Şükrüpaşa Mahallesi, Necip Fazıl Kısakürek Caddesi, Atakent Sitesi Altı, No:78/B-A, (Nurettin Topçu Bilgi Evi Yanı) Yakutiye, Erzurum,

Telefon: 0 442 242 21 44

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
12 Ocak 2019 21:39
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}