SPOR

Vali Okay Memiş, Erzurumspor'un Motivasyonu İçin Her Hafta Şifo ve Takımına Gol Atıyor!

Vali Okay Memiş, Erzurumsporun Motivasyonu İçin Her Hafta Şifo ve Takımına Gol Atıyor!
Vali Okay Memiş, Erzurumspor'un Motivasyonu İçin Her Hafta Şifo ve Takımına Gol Atıyor!

Erzurum Valisi Memiş Her Yerde!

Erzurum Valisi Okay Memiş, son olarak Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Şifo Mehmet ve ekibi ile halı saha maçları yaptığını açıkladı. Vali şehrin takımının motivasyonunu artırmak için sahaya çıksada golcülüğünü konuşturmadan da kendini alamadığı ifade ediliyor.

Vali Memiş son yaptığı açıklamada, 2 milyon Erzurumludan çok bu takımın Süper Lig'de kalmasını istediğini söylemiş ve bu bağlamda yaptıklarını dile getirmişti. Peki, vali neler mi yapıyor? Takıma moral ve motivasyon olsun diye her Çarşamba günü Şifo Mehmet ve ekibiyle özel maç yapıyor.

Erzurum'a daha birkaç ay önce atanan ve ortaya koymuş olduğu performansı ile takdir toplayan Vali Okay Memiş, şehrin takımı Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u önemsediğini anlattı.

Şifo Mehmet Vali Okay Memiş Erzurumspor

Erzurumspor'a Destek Verenler!

Vali, "Yakın zamanda Erzurumlu hayırsever iş adamlarının desteğini, yardımını aldık. İsimlerini açıklamamda bir sakınca yok, örnek olsun diye açıklayabilirim. Sururi Akgün, Adnan Polat beyefendiler hatırı sayılı miktarda bağışta bulundu. Erzurumspor'un büyük bir borcu yok. Bu hakikaten iyi yönetildiğini gösteriyor. Bu nedenle başta Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen beye teşekkür ediyorum. Evyap şirket sahibi Fikret amcamıza Sağlık Eski Bakanımız Prof. Dr. Recep Akdağ, milletvekillerimiz ve büyükşehir belediye başkanımızla birlikte sponsorluk yapması konusunda teklif yaptık. Ben dün tekrar telefonda görüştüm. Bugün beni geri arayacaklar. Bu işler benim doğrudan işim değil. Emin olun Erzurum'da yaşayan 800 bin ve dışarda yaşayan 2 milyon Erzurumludan çok bu takımın süper lig'de kalmasını istiyorum. Moral ve motivasyon olsun diye her Çarşamba günü Şifo Mehmet ve ekibiyle özel maç yapıyoruz. Ben bizzat oynuyorum. Kendilerini yalnız hissetmesinler, şehrin onlara, takımlarına sahip çıktığını görsün anlasınlar diye her hafta birlikteyiz "dedi.

Vali Okay Memiş Erzurumspor Şifo Mehmet

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
13 Ocak 2019 12:48
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}