ERZURUMSPOR

Erzurumspor Yönetim Kurulu ve Onursal Başkan Sekmen TFF'den Hesap Sormaya Gidiyor

Erzurumspor Yönetim Kurulu ve Onursal Başkan Sekmen TFFden Hesap Sormaya Gidiyor
Erzurumspor Yönetim Kurulu ve Onursal Başkan Sekmen TFF'den Hesap Sormaya Gidiyor

06 Şubat Çarşamba saat 14:00'da Erzurumspor yönetimi tam kadro TFF başkanı Yıldırım Demirören'i ziyaret ederek bu hususlar başta olmak üzere bir görüşme gerçekleştirecekler.

Erzurumspor Yönetim Kurulu bir mesaj yayınladı...

Sevgili Erzurumsporlular,

3 yılda 3 şampiyonluk yaşayan ve 17 yıl aradan sonra Süper Lig'e yükselen, bu başarıyı dünya futbol tarihinde gösteren en özel takımının değerli taraftarları...

Cefayla, türlü sıkıntılarla baş ederek, saha içi ve saha dışı bir çok operasyona maruz kalmasına rağmen yıkılmadan mücadele ederek sizlerin destekleriyle önce 3. Lig şampiyonluğu, ardından 2. Lig şampiyonluğu ve 2017-2018 sezonuyla da 1. Lig şampiyonluğunu elde ederek bugünlere geldik.

Büyük başarıların büyük sıkıntıları olur. Süper Lig'de ilk yılımızda oynadığımız bir çok maçta istediğimiz sonuçları elde edemedik. Saha içinde takımımızın performansı önemli ama direncimizi kıran birçok maçta yaşadığımız hakem hataları canımızı çok yaktı.

Kulüp başkanımız Hüseyin Üneş ve yönetim kurulu, onursal başkanımız Mehmet Sekmen TFF, MHK. TFFHGD ve Gençlik ve Spor Bakanlığı başta olmak üzere ilgili kurumlarla iletişime geçmiş, gerekli görüşmeyi yapmışlardır. 06 Şubat Çarşamba saat 14:00'da Erzurumspor yönetimi tam kadro TFF başkanı Yıldırım Demirören'i ziyaret ederek bu hususlar başta olmak üzere bir görüşme gerçekleştirecekler. Karşılaştığımız haksızlıkları her platformdan demokratik çerçevede dile getirmeye devam edeceğiz.

Bu konuyla ilgili sosyal medya üzerinden tepkilerimizi dile getirirken bu takımın bu noktaya gelmesinde en büyük pay sahibi olan Onursal Başkanımız Mehmet Sekmen Bey'e yapılan haksız eleştirileri kabul etmemiz mümkün değildir. 2016-2017 sezonu turnike sistemlerinin ilgili kurumlar tarafından yetiştirilememesi üzerine bütün imkanları seferber etmiş, bu sezon da stadın Süper Lig standartlarına kavuşması adına stadın çevresinde, tribünlerinde, alttan ısıtma sisteminde, teknolojik altyapısında yapılan tüm bakım onarımları yapılması için gerekli talimatları vermiştir. Aynı zamanda takımımızın kullanımı için yeni kulüp binasının yapılması, alttan ısıtmalı antrenman sahasının yapılması gibi bir çok konuda takımımız için ne gerekiyorsa yapmıştır.

Takımımızın sponsorluk noktasında yeterli ölçüde desteklenememesi malum. Bu konuda da bir çok firma, kurum, iş adamı ile bizzat görüşerek destekler istemiştir. Haksız ithamlarla onursal başkanımızı yıpratma çabalarını takımımıza camiamıza zarar verecek girişimler olarak değerlendiriyoruz.

Şu an yaşadığımız bu zorlu süreçte aramıza fitne sokmaya çalışan, bizi birbirimize düşürmeye çalışan, bu durumdan kişisel menfaat devşirmeye çalışan, bugüne kadar maçımıza gelmeyen, kulübümüze hiç destek vermediği halde kendilerini Erzurumspor'umuzu kullanarak pazarlayan bazı aklı evvellerin türediğine şahidiz. Bunlara fırsat vermeyeceğimizin bilinmesini istiyoruz. Amacımız şehrimizin en önemli markası, göz bebeğimiz Erzurumspor'umuzun hep layık olduğu yerde ve gönüllerde olmasıdır.

Her türlü zorluğa rağmen sahasında - deplasmanda oynadığı bütün maçlarda hiç bir beklenti içerisinde olmadan şehri için takımının yanında olan tüm Erzurumspor sevdalıları bu takımın her şeyidir...

Büyük Erzurumspor camiasına saygıyla duyurulur.

Biz Birlikte Güçlüyüz!

Erzurumspor Mesaj

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
6 Şubat 2019 09:16
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}