GÜNCEL

Erzurum Ticaret Borsası Başkanı Hakan Oral TOBB'u Temsil Edecek

Erzurum Ticaret Borsası Başkanı Hakan Oral TOBBu Temsil Edecek
Erzurum Ticaret Borsası Başkanı Hakan Oral TOBB'u Temsil Edecek

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Tarım ve Orman Bakanlığı Tarımsal Altyapı Danışma Kurulu üyeliğine seçilen Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral, TOBB'u Temsil Edecek

Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Oral, Tarım ve Orman Bakanlığı Tarımsal Altyapı Danışma Kurulu (TADAK) üyeliğine TOBB'u temsilen görevlendirildi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından, Başkan Oral'a gönderilen ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genel Sekreteri Mustafa Saraçöz imzalı görevlendirme yazısında "Tarım ve Orman Bakanlığınca oluşturulan, Tarımsal Altyapı Danışma Kurulu'nda birliğimizi temsilen görev almanız hususunu bilgilerinize arz ederim." ifadelerine yer verildi.

Hakan Oral Kimdir?

Hakan Oral Kimdir

Erzurum'a yaptığı önemli hizmetleri ve değerli yatırımlarıyla olduğu kadar kıymetli şahsiyetiyle de iş dünyası camiasında büyük bir saygıyla anılan rahmetli Hikmet Oral oğlu olan Hakan Oral Erzurum doğumlu.

Küçük yaşta atıldığım ticaret hayatına yaklaşık 25 yıldır devam etmektedir. Hakan Oral, Hikmet Oral'ın 1982 yılında 20 milyon dolar gibi yüksek bir meblağ ile kurduğu; temelini ise dönemin Başbakanı rahmetli Turgut Özal'ın attığı, Avrupa Standartları'na uygun üretim yapan Oral Et Entegre A.Ş'nin Yönetim Kurulu Başkanı. Hakan Oral; öncelikle iline, bölgesine ve ülkesine sevdalı bir Erzurumlu olarak, üretmeyi , çalışmayı ve doğru zamanda doğru adımlar atmayı vizyon edinmiş bir iş adamı.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
23 Mart 2019 11:43
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}