EĞİTİM

Erzurum'da 160 Bin Ögrencinin Karne Heyecanindan Sosyal Medyaya Yansiyanlar!

Erzurumda 160 Bin Ögrencinin Karne Heyecanindan Sosyal Medyaya Yansiyanlar!
Erzurum'da 160 Bin Ögrencinin Karne Heyecanindan Sosyal Medyaya Yansiyanlar!

2019 Karne Heyecani!

Erzurum'da karne heyecani sabahin erken saatlerinde basladi. Vali Okay Memis, bu heyecana ortak oldu.

Erzurum'da çalan son ders ziliyle yaklasik bin 156 okulda, 160 bine yakin ögrenci karne alarak tatile girdi. 11 bin 130 ögretmenin görev aldigi 2018- 2019 egitim ögretim sezonunda 8 bin 34 ögrenci ise mezun olmanin sevincini yasadi.

Merkez Yakutiye ilçesindeki Celal Akin Ilkokulu'nda karne törenine katilan Vali Okay Memis, bahçede bekleyen velilerle sohbet etti. Karnesinde zayif olan çocuklarla ilgili velileri uyaran Vali Memis, ögrencilere karne dagitti, tatil için tavsiyelerde bulundu.

Erzurum'da Karne Heyecani

Çok Iyi Bir Sezon Geçirdik...

Karne dagitim törenin ardindan kisa bir açiklama yapan Vali Okay Memis, "2018-2019 Egitim-ögretim yilini ögrencilere karne vererek kapatiyoruz. Çok iyi bir sezon geçirdigimizi düsünüyoruz. 20 Ilçemizde en az 1-2 tane olmak üzere kodlama siniflari, kodlama atölyeleri kurduk. Bu is için bütçe ayirdik. Çocuklarimizi hem milli ve manevi degerlere uygun olarak yetistiriyoruz, hem de teknolojiye hâkim; bilime yön veren nesiller olmasini istiyoruz. Sayin cumhurbaskanimizin bizlere hedef olarak koymus oldugu 2023 hedeflerine biz iyi yetisen nesillerimiz sayesinde ulasacagiz.

Dünyanin ilk on ekonomisine, ihracatinin 500 milyar dolara ulastigi, kisi basina düsen milli gelirin 20 bin dolarlara ulastigi bir ülke olmak bizim için hayal degil. Zor sartlarda egitim veren, çok ücra yerlerde dagin basindaki okullarimizda çok nitelikli ögretmenlerimiz var, onlarla gurur duyuyoruz ve onlara çok tesekkür ediyoruz. Herkese iyi tatiller diliyorum." Ifadelerine yer verdi" seklinde konustu.

Daha sonra okuldaki siniflara giren Vali Memis, Milli Egitim Müdürü Salih Kaygusuz'la birlikte ögrencilere karne dagitti. Ilk kez karne alan birinci sinif ögrencileriyle sohbet eden Vali Memis, tatilde parklarda oynamalarini araçlara dikkat etmelerini istedi. Basarili ögrencileri tebrik ederek karneleriyle birlikte hediyelerini de veren Vali Memis, tatilde kitap okumalarini tavsiye etti.

Iste Erzurum'da Karne Heyacanindan Sosyal Medyada Paylasilanlar

Erzurum'da Karne Heyecani

Erzurum'da Karne Heyecani

Erzurum'da Karne Heyecani

Erzurum'da Karne Heyecani

Erzurum'da Karne Heyecani

Erzurum'da Karne Heyecani

Erzurum'da Karne Heyecani

Erzurum'da Karne Heyecani

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
14 Haziran 2019 19:55
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}