ERZURUMSPOR

Erzurumspor'un Yeni Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer Kimdir?

Erzurumsporun Yeni Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer Kimdir?
Erzurumspor'un Yeni Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer Kimdir?

BB Erzurumspor'un Yeni Teknik Direktörü Muzaffer Bilazer Oldu. Peki Muzaffer Bilazer Kimdir? Futbolculuk Kariyeri Nedir?

20 Haziran 1977 Trabzon dogumlu olan Muzaffer Bilazer, 1997-98 sezonunda Sadi Tekelioglu'nun Erzurumspor'da teknik direktörlüge getirilmesinden sonra onun istegi üzerine Erzurumspor'a transfer oldu ve ayni sezon 1. Lig sampiyonlugu sevincini yasadi.

Muzaffer Bilazer'in Futbolculuk Kariyeri

Futbola Yalispor altyapisinda baslayan Muzaffer Bilazer, 1995 yilinda profesyonellige geçis mukavelesi imzalayarak as takima alindi. As takimin formasiyla ilk resmî karsilasmasina 3 Eylül 1995 tarihinde Bulancakspor'a karsi oynanan 3. Lig karsilasmasinda çikti.

Burada bir sezonun düzenli olarak forma giydi ve 1996-97 sezonunun yaz transfer döneminde Akçaabat Sebatspor'a transfer oldu. Akçaabat Sebatspor'da uyum sorunu yasamadan ilk 11'de düzenli olarak oynamaya basladi. Burada sergiledigi performansla birçok üst kademe takiminin dikkatini çekmeye basladi ve neticesinde 1996-97 sezonunun yaz transfer döneminde Süper Lig ekiplerinden Gençlerbirligi'ne transfer oldu. Bu transfer'de o zamanlar Gençlerbirligi'nde yardimci antrenörlügünü yapan Sadi Tekelioglu önemli rol oynadi.

1997-98 sezonunda Sadi Tekelioglu'nun Erzurumspor'da teknik direktörlüge getirilmesinden sonra onun istegi üzerine Erzurumspor'a transfer oldu. Burada takimiyla ilk sezonunda 1. Lig sampiyonlugu yasayarak Süper Lig'e yükseldi.

Erzurumspor'da iki sezon Süper Ligde mücadele etti ve 1999-2000 sezonunun sonunda sözlesmesinin son bulmasiyla takimdan ayrildi ve yeni sezon için Denizlispor'la anlasarak buraya transfer oldu. Denizlispor 'da uyum sorunu yasamadan ilk 11'de yer buldu. Özellikle buradaki ikinci sezonu olan 2001-02 sezonunda takiminin ligi 5. sirada tamamlayip ertesi sezon için UEFA Kupasi'a katilmasinda gösterdigi performansla büyük katki sagladi ve futbol kariyerinin en iyi sezonunu yasadi. Gösterdigi performansla ve Denizlispor' la olan sözlesmesinin bitmesiyle 2002-03 sezonunun yaz transfer döneminin gözde futbolculari arasinda bulundu.

Birçok takiminin transfer listesinde bulunmasina ragmen tercihini Trabzonspor'dan yana kullandi. Burada kendisinden beklenen performansi gösteremedi ve bir sezon sonra daha önce de oynadigi Akçaabat Sebatspor'a geçti. Burada 1,5 sezon forma giydi ve 2004-05 sezonunun ara transfer döneminde 1. Lig ekiplerinden Elazigspor'a transfer oldu.

Daha sonraki sezonlar Altay, Giresunspor, Ofspor ve üçüncü kez Akçaabat Sebatspor'da forma giydi.

2011-12 sezonunun yaz transfer döneminin son gününde eski hocasi Sadi Tekelioglu tarafindan çalistirilan 2. Lig ekiplerinden Sariyer'e Tekelioglu'nun istegi üzerine transfer oldu.

Millî Takim Kariyeri

3 kez Türkiye U-21 millî takimina çagrildi. 2 kez Türkiye U-21 millî takim formasini giymistir.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
13 Haziran 2019 18:54
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}