GÜNCEL

Erzurum'a 100. Yıl Kongre Hediyesi; 'Karabekirler Jandarma Taburu'

Erzuruma 100. Yıl Kongre Hediyesi; Karabekirler Jandarma Taburu
Erzurum'a 100. Yıl Kongre Hediyesi; 'Karabekirler Jandarma Taburu'

Olmaz Değil, Oldu, Karabekirler Jandarma Taburu Erzurum'da!

Erzurum Valisi Okay Memiş'i makamında ziyaret eden Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Erzurum'a Karabekirler Jandarma Komando Tabur Komutanlığı kurulacağını bildirdi.

Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, jandarma birliklerinde incelemelerde bulunmak üzere Erzurum'a geldi.

Erzurum'a Karabekirler Jandarma Taburu Kuruluyor

Vali İstedi Jandarma Taburu Erzurum'a Geldi...

Muhabere Elektronik Bilgi Sistemleri Başkanı Tümgeneral Engin Çırakoğlu Bölge Jandarma Komutanı Tümgeneral Ahmet Hacıoğlu ve İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Bekir Uzun ile birlikte Vali Okay Memiş'i ziyaret eden Orgeneral Çetin, Vali Memiş'in talebiyle Erzurum'a Jandarma Komando Tabur Komutanlığı kurulacağını bildirdi.

Erzurum'a Karabekirler Jandarma Taburu Kuruluyor

100. Yılı Hediyesi Soylu Tarafından Onaylandı...

Orgeneral Çetin, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından onaylanan kararın, Erzurum Kongresi'nin 100'ncü yıldönümünde hediye olacağını, adının da 'Karabekirler Jandarma Komando Taburu' olacağını bildirdi.

Orgeneral Çetin, “Her dönem devletine destek veren, tarih boyunca hep önemini koruyan, serhat şehir Erzurum'a desteğimiz sonsuzdur. Erzurum'da, Edirne'de, Hakkâri'de her yerde huzuru sağlamak bizim görevimiz. Sayın Valimiz Gümüşhane'de iken oraya bir tabur kurdurmuştu. Şimdi de buraya bir tabur istedi. Valimiz gerçekten çok çalışkan birisi. Biz Valimize hayır diyemedik. Burada Jandarma Özel Hareket Taburu vardı. İçişleri Bakanımızın talimatıyla şimdide serhat şehir Erzurum'a Karabekirler Jandarma Komando Taburu kurmaya karar verdik. Milli Mücadelenin 100. yılı anısına böyle bir tabur kurmak bizleri de mutlu etmiştir. Erzurum'a ve ülkemize hayırlı olsun. Güvenlik kuvvetleri olarak kahraman ordumuzla, kahraman polisimizle, yüce milletimizle, korucularımızla halkın huzuru ve güvenliği için ne gerekiyorsa yapıyoruz” diye konuştu.

Orgeneral Arif Çetin, Karabekirler Jandarma Komando Taburu ile ilgili kararı, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun bizzat Erzurum'a gelerek açıklayacağını ancak Düzce'de yaşanan sel felaketi sebebiyle gelemediğini aktardı.
Vali, Eliniz Boş Gelmediniz

Erzurum Valisi Okay Memiş ise, “Buraya eliniz boş gelmediniz. Bu tabur şehrimizin sosyal açısından ve güvenliği açısında bize güç katacaktır. İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu beyefendiye ayrıca çok teşekkür ediyorum. Şehrimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

Vali Memiş, ziyaret anısına Orgenarel Arif Çetin'e Oltu taşı tesbih ve kol düğmesi hediye etti. Çetin'de Vali Memiş'e Jandarma Genel Komutanlığı'nın plaketini verdi.

Erzurum'a 100. Yıl Kongre Hediyesi; 'Karabekirler Jandarma Taburu'

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
21 Temmuz 2019 13:53
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}