SONA EREN KAMPANYALAR

Mng Avm Garaj Günlerini Sizler İçin Deneyimledik!

Mng Avm Garaj Günlerini Sizler İçin Deneyimledik!
Mng Avm Garaj Günlerini Sizler İçin Deneyimledik!

Erzurum'da Yeni Turizm Kapısı İndirim Günleri!

İndirimin Sebebi Nedir?
Çok Kalabalık Mı?
Hangi Firmalar Var?
İndirimler Gerçek Mi?
Nelere Dikkat Etmeliyim?

Erzurum Mng Alışveriş ve Yaşam merkezince başlatılan Doğu Anadolu Büyük Garaj Günleri 14 Eylül tarihinde başladı. 30 Eylül'e kadar sürecek garaj günleri Erzurum'a farklı bir turizm kapısı açıyor.

Türkiye'de Doğu Anadolu Bölgesinin önemli şehirlerinden Erzurum, 1 milyon turist hedefine yeni bir alanı ekleyerek farkını ortaya koyuyor. Doğu Anadolu'nun en büyük Avm'si Mng Avm çevre illerden ve yurt dışından indirimli alış veriş meraklıları için 'Garaj Günleri' düzenliyor.

Bizlerde sizler için Garaj Günleri'ni deneyimledik. İlk olarak eşsiz indirimler, kaçırılmayacak fırsatlar Mng Avm B2 Otoparkta sizleri bekliyor...

Mng Avm Garaj Günleri

İşte Akıllara Takılan Sorularla Deneyimlerimiz!

Çok Mu Kalabalık?

1. Doğu Anadolu Büyük Garaj Günlerini biz hafta sonu ve hafta içi ziyaret ettik. Hafta sonu daha kalabalık olsada hafta içi bir kaç firmada yoğunluk gördük. Genel itibariyle bunaltıcı bir kalabalık olmaması alış verişinizde sizin için avantaş sağlıyor. Firmalar için ise dezavantaş olarak gözüküyor.

Hangi Firmalar Var?

Garaj günlerinde 150 markadan söz ediliyor. Biz bunun ürün bazında olduğunu gözlemledik. Firma olarak, Budakoğlu Outlet, Tokgöz Halı ve Mobilya, Divan Halı, Mundo Çanta, D,S Damat, U.S. Polo Assn, Cashmere, Greyder, Tekzen, Civil, Rubys Jeans, Asilzade Çikolata, Madırlı, Katre, Özdilek, Beymen, Kemal Tanca, Panço, Loya, İstanbul Halı, Kayra, Lokmaki, Arçelik, Pier Cardin, Nihan, Flo, Ayakkabı City, Setrms, Caploonba, Jack Jones, Kar Sport, Cimilli, Kayra, Karaca, Kütahya Porselen, Gökmen Avize, Göznur Optik, Gurme Kayseri, Tadi Tozu, Balikesir Yöresel Ürünler, Haribo, Isparta Doğal Ürünler, İzmit Pişmaniye, Fındık Durağı, Doctor Faustus Bookstore, Toyzz Shop stantlarını gördük.

İndirimler Gerçek Mi?

Yüzde 70'lere varan indirimler %70'lere yer yer varıyor. Sizlerde ziyaret ettiğiniz de dikkatinizi çekecektir. İndirim olan yerlerde yoğunluk var. Şunuda aktaralım bir kısım indirimler kaçırılmayacak türden...

İndirimler hakkında dikkatimizi çeken bazı firmalar mağazalarında olan indirimlerle garaj günlerinde yer almış. Gözlemimizi doğrulamak için sorma ihtiyacı hissettik ve aldığımız cevap 'Etiket fiyatlarımız mağaza fiyatlarımızdır' oldu.

Nelere Dikkat Etmeliyim?

İlk tavsiyemiz, akşam saatlerine kalmadan gitmeniz. Akşam saatleri gündüz saatlerine nazaran daha kalabalık ve ürünler dağılmış oluyor. İkinci tavsiyemiz kısa kollu ve sıcaktan rahatsız olmayacağınız giyisilerle gitmeniz. Yanı sıra çantanızda veya yanınızda su bulundurmanız.

Şunuda aktarmak isteriz, ürünler çoğunlukla satıldıktan sonra değiştirilmiyor. Ürün alırken dikkat etmelisiniz. Ayrıca, ortam ne kadar ışıklandırılsa da karanlık, buda ürünleri iyi incelemenizi ve renk ve sair gibi hususları gözden kaçırmanıza neden oluyor daha dikkatli olmalısınız.

Garaj Günlerinden Kareler

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
18 Eylül 2019 20:02
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza