ERZURUMLU ÜNLÜLER

Risk Alıp Sonuca Uluşan Erzurumlu Bereket Döner CEO'su!

Risk Alıp Sonuca Uluşan Erzurumlu Bereket Döner CEOsu!
Risk Alıp Sonuca Uluşan Erzurumlu Bereket Döner CEO'su!

Muhammet Nezif Emek!

İşsiz kalmayı göze alıp sonuca ulaşan Erzurumlu hemşehrimiz Bereket Döner CEO'su Muhammet Nezif Emek...

20 yılı geçen kariyer hayatı ile Bereket Dönere yön veren Muhammed Nezif Emek, 1979 Erzurum doğumlu. İlk ve orta öğrenimimi Erzurumda tamamladı. İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İşletme bölümünden mezun oldu. Denetim alanında kariyer yapmak için Türk Dış Ticaret Bankasında Mali Kontrolör olarak görev aldı.

2000-2013 yılları arasında Denetim ve Mali İşler alanlarında Uzman pozisyonundan Genel Müdür yardımcısı pozisyona kadar tüm seviyelerde görevler yaptı. Global şirket, Uluslararası Şirket ve Lokal şirket olmak üzere tüm şirket yapılarında çalışma fırsatı buldu. Son olarak Mart 2013 yılından beri Bereket Döner Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı olarak görev yapıyor.

Muhammed Nezif Emek Erzurumlu Bereket Döner CEO'su!

Bereket Döner Hakkında...

Bereket Döner 1988 yılında İstanbul Beyoğlunda Hava sokakta bir iş yerinde faaliyete başlıyor. 10 yıl boyunca bölgede dönercilik restoran ölçeğinde devam ediyor. Bu süreçte bünyesine 4 restorant katan Bereket Döner günde bin 500 kilo döneri müşterilerine sunuyor. Anadolu'nun değişik noktalarından özenle seçilen hayvanlardan üretilen dönerleri için hedefleri kendi üretim çifliklerini kurmak. Anadolu'dan seçilen ürünlerin kesimlerine ayrı bir dikkat gösteren Bereket Döner her aşamayı ince eleyip sık dokuyor.

Dünya'ya Açıldı...

Dünyaya açılan Bereket Döner grubu bünyesinde beş şirket bulunuyor. Bunlar; Döner üretim ve satışı yapan Bereket Döner A.Ş., Süt ürünleri üretim ve satışını yapan Niksar Süt Ltd. Şti., Besi faaliyetleri yürüten Bereket Döner Hayvancılık A.Ş., şirket bünyesindeki restoranlarımızı işleten Beser Restoran Hizmetleri A.Ş. ve Franchise sistemimize mimarlık hizmetleri veren Projet Mimarlık A.Ş.'dir.

Halihazırda Bereket Döner 2018 verilerine göre, günde yaklaşık 50 Ton döner, 20 Ton Süt Ürünleri üretiyor.

Muhammed Nezif Emek Erzurumlu Bereket Döner CEO'su!

Risk Aldı Sonuca Ulaştı...

Muhammed Nazif Emek bir röportajında, "Herkes ilk seferde doğru mesleği seçemiyor olsa da bu çok zor değildir. İnandıkları işe sahip olmak için tüm seçenekleri sonuna kadar zorlamalarını tavsiye ediyorum. Örneğin ben denetçi olmak için bir yıla yakın diğer işleri hiç değerlendirmeyerek işsiz kalmayı göze aldım. Ama sonuçta amacıma ulaştım" ifadelerine yer veriyor.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
22 Eylül 2019 11:56
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza