GÜNCEL

2020 Yılında Yurt Dışında Konuşulan Erzurumlular!

2020 Yılında Yurt Dışında Konuşulan Erzurumlular!
2020 Yılında Yurt Dışında Konuşulan Erzurumlular!

Dünya Onları Konuştu!


Erzurumlu Nusret Gökçe ve Acun Ilıcalı…


2020 yılını geride bırakırken, yıl içerisinde Türkiye dışında en çok konuşulan 2 Erzurumlu, sosyal medya ve haber kanallarına gündem oldu.

Nusret Gökçe

İlk olarak Erzurumlu Türk kasap, şef, restoran işletmecisi, et pişirme ve tuzlama şekli ile Salt Bae adıyla anılan Nusret Gökçe'yi sayfalamıza taşıyoruz.

Yurt dışında ‘Etlere Fısıldayan Adam’ olarak da bilinen Nusret Gökçe, Doğuş Grubu’nun patronu Ferit Şahenk’in de ortaklarından olduğu ünlü et restoranı Nusr-et’in ortaklarındandır.

Nusret Gökçe restoranların da ki showlarının yanı sıra 2020 yılında İngiltere'nin başkenti Londra'da açma hazırlığında ki yeni mekanı için müdür arayışı ile gündem oldu. Fenomen isim Nusret'in yeni mekanında müdür yapacağı kişiye vereceği maaşı tüm dünya konuştu.

Nusret Gökçe mekanında yıllık 80 bin pound (850 bin TL) vereceği müdür ilanın da sadece iki şart ileri sürdü. Bunlardan biri kişinin Türkçe bilmesi ve ikincisi ise İngiltere'de 15 yıl iş tecrübesi olmasıydı.

Erzurumlu Nusret Gökçe 2020 Yılının En Çok Konuşulan Kişileri

Gökçe 15 Milyon İle Kahve İşine Girdi!

Ayrıca Nusret Gökçe'nin, 15 milyon TL'lik bütçeyle kahve işine girme kararı da çok konuşulanlar arasında yer aldı.

37 yaşındaki Erzurumlu hemşehrimiz Nusret Gökçe, 2020 yılında 15 milyon liralık bütçeyle kahve işine girme kararı aldı ve bu gelişme dikkat çekenler arasında yer aldı.

Acun Ilıcalı

Bir başka Erzurumlu hemşehrimiz, Türkiye’nin en güvenilir isimleri arasında yer alan medya patronu, televizyoncu, uluslararası yapımcı, ABD, Meksika, Romanya, Macaristan, Brezilya, Kolombiya ve Yunanistan dâhil dünyadaki pek çok ülkede prodüksiyon şirketleri bulunan, dünyanın önde gelen televizyon kanallarına prodüksiyonlar yapan ve çalıştığı kanallara yayın stratejileri geliştiren Acun Medya Grubu'nun kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Acun Ilıcalı…

Acun Ilıcalı düzenlenen yarışma programlarının yanı sıra Hollanda kulübü Fortuna Sittard'ın satın alarak haber kanalları ve sosyal medyada çokça konuşuldu.

Erzurumlu Acun Ilıcalı 2020 Yılında En Çok Konuşulan İsimler

Ilıcalı, Hollanda 1. Futbol Ligi takımlarından Fortuna Sittard'ın Instagram hesabı için  Survivor programının finalinde açıklamalarda bulunmuş ve izleyicilerden kulübün Instagram hesabını takip etmelerini istemesi ile 2020 yılında çokça konuşulanlar arasında yer aldı.

Ayrıca Ilıcalı’nın, Exxen platformu da çokça konuşulanlar arasında yer buldu.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
1 Ocak 2021 15:40
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}