GÜNCEL

EYOF'a Sayılı Günler Kala Erzurum, 'Kar Beyaz'

EYOFa Sayılı Günler Kala Erzurum, Kar Beyaz
EYOF'a Sayılı Günler Kala Erzurum, 'Kar Beyaz'


Büyükşehir 675 Personel İle Yollarda

Avrupa'nın en önemli kış spor etkinliklerinden biri olan, 13. Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali (EYOF)'a sayılı günler kala Erzurum lapa lapa yağan kar ile beyaza büründü. Büyükşehir Belediyesi ve İlçe Belediyeleri ehirde cadde ve sokaklar ile kaldırımları temizlemek için ekipler oluşturdu.

EYOF 2017'ye 11-18 Şubat'ta ev sahipliği yapacak Erzurum'da Büyükşehir Belediyesi'nin karla mücadele ekipleri, kar yağışı sonrası il genelinde karla mücadele çalışması yapıyor. 7/24 mesai mefhumu gözetmeksizin karla mücadele eden ekipler, yolları ulaşıma açmak için 675 personel ve 172 iş makinesiyle çalışıyor. Ana ve ara arterler ie cadde ve sokakların yanı sıra kaldırımlar kardan temizleniyor.


Araç Trafiğinin Çoğunlukta Olduğu Bölgeler Kardan Temizlendi

Bin 335 mahalle ve bağlı yerleşimlerdeki 5 bin 530 kilometrelik yol ağında görev yapan 'Kar timleri' araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu bölgeleri kardan temizledi. Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Yol Şube Müdürlüğü'ne bağlı 250 personelden oluşan kar timleri 48 greyder, 24 kepçe, 9 dozer, 5 kar savurma aracı, 20 kar bıçaklı kamyon, 3 kar üstü araç olmak üzere toplam 109 araçla karla mücadelede etkin görev alıyor.


172 Araç İş Başında

Ayrıca, Büyükşehir'in Fen İşleri Daire Başkanlığı'na bağlı Yol Yapım Şube Müdürlüğü'nde görevli 180 personel, 14 kamyon, 11 tuzlama ve bıçaklı araç, 7 greyder, 5 kepçe, 5 mini loder, 2 orta loder, 3 eder, 2 kar savurma, 1 unimog olmak üzere 50 araçla, Park ve Bahçeler Şube Müdürlüğü'nde görevli 115 personel ise, 3 kepçe, 6 kamyon ve 2 kaldırım kar püskürtme makinesi olmak üzere 11 araçla, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanlığı Temizlik Şube Müdürlüğü'nde görevli 130 personel de, 1 eder ve 1 mini loder olmak üzere 2 araçla, Büyükşehir'in karla mücadele ekipleri toplamda ise 675 personel ve 172 araçla il genelinde karla mücadele ediyor.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
25 Ocak 2017 19:00
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}