GÜNCEL

Kar Kış Demeden Görev Yapan Polislere Ziyaret!

Kar Kış Demeden Görev Yapan Polislere Ziyaret!
Kar Kış Demeden Görev Yapan Polislere Ziyaret!


Vali Azizoğlu'ndan, Şartlar Ne Olursa Olsun Görev Yapan Polislere Baklava İkramı

Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu, hava sıcaklığının sıfırın altında 25 dereceye düştüğü şehirde, kontrol noktasında görevli polisleri ziyaret etti. Tatlı ikram eden Vali birlikte çay içip sohbet etti.



Erzurum - Tortum karayolu üzerinde bulunan polis kontrol noktasını akşam saatlerinde ziyaret eden Vali Azizoğlu, görevli polislere kendi eliyle baklava ikram etti. Polislerle burada bir süre sohbet ederek sorunlarını dinleyen Azizoğlu, havanın soğuk olduğunu hasta olmamaları için kendilerinden sıkı giyinmeleri istedi.

İl Emniyet Müdürü Mehmet Aslan'ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Vali Azizoğlu, güvenlik güçlerinin her türlü zorluğa rağmen görevlerinin başında olduğunu söyledi.

Vatandaş ve polisin dayanışmasının bölgenin huzur ve güveninin teminatı olduğunu belirten Vali Azizoğlu,"Polisimiz hava sıcaklığının sıfırın altında 25 dereceye düştüğü kentte görevini yapıyor, nöbetini tutuyor. Bunu kentte yaşayan vatandaşlarımızın güvenliğini sağlamak için, onlara bir zarar gelmesin diye yapıyor. Eşkıyanın ne zaman ne yapacağı belli olmaz. O zaman biz de eşkıyaya karşı görevimizi yapmalıyız ve uyanık olmalıyız. Allah'a çok şükür ki Erzurum'da bugüne kadar güvenlikle alakalı kayda değer herhangi bir olay olmadı. Bu manada Erzurum halkına da teşekkür ediyorum. Millet ve memleket sevgileri var. Devlete ve güvenlik kuvvetlerine gösterdikleri ilgi alakadan dolayı teşekkür ediyorum."


EYOF İçin Tüm Güvenlik Önlemlerini Aldık


Polis ekiplerinden görevlerini eksiksiz yapmalarını isteyen Azizoğlu, "Çünkü eşkıya bir eksikliği gördüğü anda fırsat kolluyor. Önümüzde Avrupa Olimpik Kış Festivali (EYOF) var. EYOF'ta hem güvenlik açısından hem de gelen misafirlerin ağırlanması konusunda bütün tedbirlerimizi aldık ve şu anda 11 Şubat'ta yapılacak bu festivale her şeyiyle hazırız." diye konuştu.

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
31 Ocak 2017 22:01
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}