SPOR

EYOF'ta Heyecanlı Anlar!

EYOFta Heyecanlı Anlar!
EYOF'ta Heyecanlı Anlar!


EYOF'a Sayılı Günler Kala Son Provalar

Avrupa Olimpiyat Komiteleri EYOF Direktörü Katerina Nycova, Seremoniler Direktörü Ahmet Dal ve Gönüllüler Direktörü Levent Önal gözetiminde Erzurum'da son provalar yapılıyor.

11-18 Şubat'ta yapılacak 2017 Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali (EYOF 2017);, günler kala ilk olarak gönüllülerden oluşan öğrenciler Oyunlar Köyü'nde bulunan otobüs duraklarında toplandı. EYOF'a katılacak ülkelerin isimlerinin yazılı olduğu dövizlerle, ilgili ülkelerin sporcularını temsilen 10'ar kişilik gruplar araçlara bindirilerek Kazım Karabekir Stadı'na götürüldü. Tribünlerde temsil ettikleri ülkeler için ayrılan bölümlerde yerlerini alan gönüllüler sonrasında tekrar araçlarla Oyunlar Köyü'ne getirildi. Prova sonrası akreditasyon kartları dağıtılan gönüller, EYOF yetkilileriyle yemekte bir araya geldi.



EYOF Gönüllülerine Teşekkür

Gönüllülere hitaben kısa bir konuşma yapan EYOF Gönüllüler Direktörü Levent Önal, öğrencilere EYOF gönüllüsü oldukları için teşekkür etti.

Konuşma yapması için kürsüye davet edilen Avrupa Olimpiyat Komiteleri EYOF Direktörü Katerina Nycova ise "Bu kadar kısa sürede bu kadar önemli çalışmaları yapmak bir ekip olarak oldukça zor bir iş ama umuyorum ki şuana kadar herşey çok güzel gidiyor. Sizler de bu işi başarıyla tamamlayacaksınız ve ekip ruhunu oluşturacaksınız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: EYOF

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
6 Şubat 2017 22:51
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}