Akademiler, Dil Okulları, Etüt Merkezleri, Kurslar

TEOL Dil Okulları ve Yurtdışı Eğitimi

TEOL Dil Okulları ve Yurtdışı Eğitimi
TEOL Dil Okulları ve Yurtdışı Eğitimi

ERzurum TEOL olarak misyonumuz donanımlı eğitmenler ile modern eğitim araç gereçleri ve mekanlarda kaliteli eğitim vermektir.

TEOL 2005 yılında eğitimlerine başlamıştır. Kurucu ve eğitmenlerimiz dünyada gelişen eğitim araçlarını ve sistemlerini kurumumuza katarak TEOL bulundugu lokasyonlarda sektörde bir numara olmasında çok önemli rol oynamışlardır. Öğrencilerimiz sadece aylık değil 2-3 yıllık kayıtları ve devamlılıklarında ulaştıgımız noktaya gelmemizde önemli rol oynamışlardır. Dolayısıyla eğitim ve eğitmen kalitemizi sürekli olarak eski eğitimlerimizle karşılaştırabilme imkanına sahipler. Şu ana kadarki geri dönüşler TEOL'ün eğitimlerinin eskiye oranla çok daha üst düzeyde olduğu yönünde.

Dolayısıyla Erzurum TEOL olarak kendimize, öğrencilerimizin alışkın oldukları eğitim standardını sürekli kılmayı, eğitim ve eğitmenlerimizi sektörün gerektirdiği yenilik ve gelişmelere adapte etme hedeflerini koymuş bir kurumuz.

Kendimize hedef belirlediğimiz ve hiçbir şekilde taviz vermediğimiz kalite standardı, sektörce takdir görmekte ve bize ülkemizin en önde gelen firmalarıyla işbirliği yapabilme imkanı sunmaktadır.

Yurt dışında bir çok dil okullarına partner olarak öğrencilerimizi göndermekte ve kalitemizin yurtdışında dünyanın en önde gelen kurumlarınca da yapılan seviye sonrasında öğrencilerimizin yerleştirildiği sınıflar ve geçmiş altyapılarına gösterilen taktir bizleri birkez daha gururlandırmaktadır.

Adres: Saray Bosna Cad. Samsun İş Merkezi No:20, Yakutiye/ERZURUM

Telefon: 0 442 233 19 89 - 0 507 191 39 49

Web Adresi: www.teol.com.tr

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
7 Şubat 2017 20:00
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}