GÜNCEL

Erzurum, Bölgemizin En Önemli Kavşak Noktalarından Bir Tanesidir

Erzurum, Bölgemizin En Önemli Kavşak Noktalarından Bir Tanesidir
Erzurum, Bölgemizin En Önemli Kavşak Noktalarından Bir Tanesidir


"Erzurum, hem Anadolu'ya hem Anadolu'dan Orta Asya cumhuriyetlerine bağlanan önemli bir kavşak noktası olacaktır"

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurum Valisi Seyfettin Azizoğlu'nu makamında ziyaret etti.

erzurum valiliğine ziyaret

Vali Seyfettin Azizoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Erzurum'da devam eden yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Vali Azizoğlu, "Erzurum, bölgemizin en önemli kavşak noktalarından bir tanesidir. Umuyoruz ki yapılmakta olan ve yapılacak yatırımlarla Erzurum, hem Anadolu'ya hem Anadolu'dan Orta Asya cumhuriyetlerine bağlanan önemli bir kavşak noktası olacaktır. Sizin gelişinizle de bu projelere hız verildiğini görüyoruz" dedi.

Ziyaretin ardından 2017 yılı 2. İl Koordinasyon Kurulu toplantısına katılan iki bakan açıklamada bulundu. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, ülkenin bugününün dünden çok iyi olduğunu kaydederek, "Ama yarının bugünden çok daha iyi olabilmesi için bir fırsat geldi. Bu fırsatı doğru değerlendirip, hizmet etmenin, ülkeyi kalkındırmanın, coğrafyamıza hatta dünyadaki mazlumlara, mağdurlara sahip çıkmanın yolu çok daha büyük, çok daha güçlü Türkiye'den geçiyor" diye konuştu.

erzurum valiliğine ziyaret

14 yıldır ulaştırma, sağlık ve diğer alanlarda, adeta devrim niteliğinde projelerin yapıldığını, bu yatırımlarında vatandaşların hayatını önemli ölçüde kolaylaştırdığını söyleyen Bakan Arslan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bunların birbirini desteklemesini de özellikle dikkate alarak hem devam eden süreçlerin hızlanabilmesi hem bundan sonraki süreçlerin hızlı bir şekilde hayata geçirilmesi konusunda çok verimli bir toplantı yapacağız. Bütün genel müdür arkadaşlar da bölgedeki bu işin tarafı olan arkadaşlar da burada. 16 Nisan sürecini de doğru anlatmak adına hep beraber sahalardayız. Bazen Erzurum'da, bazen Kars'tayız ama 81 ildeyiz. Çünkü biliyoruz ki bu ülkenin bugünü dünden çok iyi ama yarının bugünden çok daha iyi olabilmesi için bir fırsat geldi. Bu fırsatı doğru değerlendirip, hizmet etmenin, ülkeyi kalkındırmanın, coğrafyamıza hatta dünyadaki mazlumlara, mağdurlara sahip çıkmanın yolu çok daha büyük, çok daha güçlü Türkiye'den geçiyor. Onun da yolu 16 Nisan'da olacak 'evet'lerden geçiyor. İnşallah dünkü olağanüstü ilgi de gösteriyor ki Türkiye bu konuda ciddi bir mesafe katedecek ve 16 Nisan'dan sonra çok güçlü bir şekilde yeni dönemine, hükümet sistemine özellikle yeni döneminde sahip çıkacak, biz de çok daha rahat, çok daha hızlı hizmet edebileceğiz."

Sağlık Bakanı Recep Akdağ da bölgenin projeleriyle ilgili bilgilerini ve hamiliğini bildiklerini belirterek, "Kendilerine müteşekkiriz. 10 aydır değerli Bakanımla birlikte kabinede yan yana birlikte görev alıyor olmak ve elbette ki 81 ile hizmet ediyorken bölgeyi daha iyi biliyor olmamız nedeniyle bölgenin ihtiyaçlarını ve bölgesel kalkınma çerçevesinde takip ediyoruz" diye konuştu.


"Akdağ'dan Arslan'a teşekkür"

Sağlık Bakanı Akdağ, Bakan Aslan'ın Türkiye'de çok önemli projelere imza attığını söyledi. Arslan'a teşekkür eden Akdağ, "Sayın Arslan'ın Kars gibi bizim kadim dostumuz. Komşu şehrimizden bakan olması bölgeye de güç veriyor. Bir taraftan Türkiye'nin kalkınmasına büyük katkı verirken bir taraftan da Doğu Anadolu'nun kalkınmasına büyük güç veriyor. Kendisine yaptığı ve gerçekleştireceği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Erzurum Valiliği

Yorumla
Facebook Twitter Telegram Whatsapp Linkedin Pinterest
{{begeni}} {{yorumsayi}}
14 Nisan 2017 11:53
Kullanıcı
{{item.IsimSoyisim==' '?"Kayıtsız Kullanıcı":item.IsimSoyisim}}
{{tariheCevir(item.KayitTarihi)}}

{{item.YorumMetni}}

{{item.BegenSay}}
Oturum Açınız

Yorum yazmak için oturum açmalısınız.

Oturum Aç Üye Ol

Mağazada Çok Satılanlar

Mağaza

ERZURUM NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
{{item[0]}}
GÜNEŞ
{{item[1]}}
ÖĞLE
{{item[2]}}
İKİNDİ
{{item[3]}}
AKŞAM
{{item[4]}}
YATSI
{{item[5]}}